Tot el que necessites per anar al teatre

REGALA TEATRE
Aquest Nadal, regala teatre! A Teatre Barcelona trobaràs les millors entrades dels espectacles més desitjats de Barcelona i rodalies. Amb els tiquets regal de TeatreBarcelona.com podràs oferir una experiència especial veient obres de teatre, humor, monòlegs, musicals, titelles, circ, i molt més.

Data de l'espectacle
No filtrar per dates
Tipus d'espectacle

Què és Regala Teatre?

A Teatre Barcelona, com a punt de venda oficial dels teatres de la ciutat, trobaràs les millors entrades dels espectacles més desitjats de Barcelona i rodalies. Amb els tiquets regal de TeatreBarcelona.com podràs oferir una experiència especial veient obres de teatre, humor, monòlegs, musicals, titelles, circ, i molt més.

Totes les opcions de teatre per regalar

Et fem una selecció d’abonaments, entrades regal amb data oberta, entrades amb promoció, paquets d’entrada amb obsequi i d’altres opcions per a tots els públics que et poden ajudar a fer un regal encertat.

Quant dura?

La venda de moltes de les ofertes de teatre per regalar son exclusives del període nadalenc, però es poden bescanviar al llarg de la temporada. Consulta les condicions de cada oferta a la seva fitxa!