NOVA TEMPORADA

Les apostes de la temporada 24/25 de la sala Heartbreak Hotel

La nova temporada inclou peces de dramaturgs com David Mamet, Virginie Despentes, Jan Lauwers, Albert Boronat, Lluïsa Cunillé, Josep Maria Miró o Vicent Andrés Estellés

Rubén Garcia Espelta

La sala Heartbreak Hotel inaugura la seva temporada 24/25 amb una clara aposta pel teatre de text i l’excel·lència actoral, oferint una experiència de proximitat entre espectadors i intèrprets.

Entres les estrenes destaquen al setembre Glengarry Glen Ross de David Mamet, adaptat i dirigit per Àlex Rigola. Un clàssic contemporani, interpretat per Francesc Garrido, Miranda Gas, Andrés Herrera, Pep Ambrós, Sandra Monclús i Àlex Fons, que exposa la desesperació i la competència ferotge dins d’una empresa immobiliària. Josep Maria Miró estrenarà al gener La majordoma, amb Rosa Renom com a protagonista i La Virgueria apostarà al febrer per una versió escenificada de Teoria King Kong de Virginie Despentes, dirigit per Isis Martín i protagonitzat per Maria Pau Pigem. Pere Arquillué i Toti Soler, per la seva banda estrenaran una versió escènica i musical de Coral Romput de Vicent Andrés Estellés.

La sala de Sants recuperarà al desembre obres com Una casa en la montaña d’Albert Boronat, torna a l’escenari després de l’èxit de la temporada passada, amb Javier Beltran, Albert Boronat i Sergi Torrecilla. També tindran nova vida espectacles com Lluna Plena d’Aki Shimazaki, dirigida per Àlex Rigola,  amb Andreu Benito, Lluïsa Castell, Miranda Gas i Pep Munné, al maig, i El Gos de Lluïsa Cunillé, dirigit per Albert Arribas, al 11 de juny.

També hi haurà presència internacional, serà a finals de novembre amb Jan Lauwers i l’espectacle Un sumblime error, coproduït amb la companyia belga Neddcompany. Gonzalo Cunill protagonitzarà aquest solo que explora l’estranyesa de l’existència humana. Espectacle en castellà, del 20 de novembre al 15 de desembre.

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!