Riures infinits

Gran reserva

Gran reserva
11/07/2021

90 minuts de pallassos per a tota la família, abraçant amb alegria al públic en aquesta època tan magre. Així es podria definir el nou espectacle de Rhum & Cia. Una producció per a tota la família que farà gaudir als més petits amb les “bromes clàssiques de pallassos” i despertarà en els adults riallades amb els diàlegs àcids i punyents.

Comença l’espectacle recordant als assistents que la companyia acull a cinc pallassos amb diferents perfils i idiosincràsies, fent una crida als espectadors perquè es deixin portar en els propers minuts. Durant la representació, es van mostrant diferents gags amb un intèrpret de protagonista acompanyat per la resta de la coral, i es conformen moments emblemàtics que aniran tornant al cap de l’espectadora hores després d’haver sortit del teatre.

Diversió amb un guió ben travat i meticulosament pensat per donar cabuda a públic de totes les edats, es crea una connexió a l’inici que no es perd fins que s’acaba tot l’enrenou. I, tot i així, n’hi ha que encara tenim alguna nota discordant ballant al cervell de tant en tant.

Però no només és una producció ben pensada en la trama, sinó que cada detall que es pot veure dalt de l’escenari col·labora en aquesta àuria de màgia constant al voltant de cada escena. El vestuari i l’escenografia són un personatge més de l’obra i acompanyen als intèrprets en cada pas que donen.

Tota aquesta meravella no tindria sentit sense els seus intèrprets. Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià, Mauro Paganini i Piero Steiner són l’ànima de l’espectacle. Cadascú aporta una qualitat concreta amb els seus personatges, fent-los imprescindibles en cada moment.

Sortir amb un somriure d’orella a orella quan acaba l’espectacle, ballant i entonant cançons -algunes políticament incorrectes- és una meravella. I també una experiència que s’ha viure i compartir.

← Tornar a Gran reserva

Enllaç copiat!