Una família molt divertida

El pare de la núvia

El pare de la núvia
26/10/2019

Joel Joan i Hèctor Claramunt porten de la mà de Focus El pare de la Núvia. Aquesta obra teatral és encapçalada per la magnífica interpretació de Joan Pera. L’obra mostra les 24 hores anteriors al casament del Bernat i la Meritxell, filla de Francesc Pujols-Pinyol, mestre en fer galetes. Aquesta proposta tan familiar resulta tot un èxit, ja que aconsegueix que l’espectador passi una molt bona estona, entretinguda i divertida.

Els actors realitzen una feina fantàstica, la qual es troba englobada per una gran i realista escenografia. Els efectes especials lumínics i sonors també ajuden a reforçar la interpretació. Tot plegat fa que el conjunt sigui una proposta molt completa.

Com a conclusió, cal destacar que és un espectacle totalment recomanable per a totes aquelles persones que vulguin passar una estona agradable i simpàtica al teatre. Això si, cal tenir en compte que el text no és profund ni sofisticat, sinó que tot el contrari: es tracta d’un text senzill i superficial. Malgrat això, l’obra no busca tractar un tema transcendental, sinó que el seu objectiu és entretenir i divertir a l’espectador. I en això últim, la proposta teatral compleix tots els seus objectius. Per tant, és una obra recomanable per a tots els públics que vulguin anar al teatre a riure i a desconnectar.

← Tornar a El pare de la núvia

Enllaç copiat!