‘Moraleja’: els temps estan canviant

Cuentos cruentos

Cuentos cruentos
16/01/2019

Cuentos cruentos és un espectacle musical que amb una escenografia senzilla, però efectiva, juntament  amb un vestuari original, a mig camí entre el clown i el sinistre,  ens porta a un món fosc, on les històries de sempre, contes clàssics, i també històries conegudes, s’han adaptat a un món actual, que ha transformat aquells contes innocents en un mirall que ens reflexa sense pietat.

No ens estalvien la seva visió cruenta de la realitat, però un humor irreverent, atrevit i crític ens fa riure, tot i que el que ens estan dient no fa gens de gràcia.

La música en directe, les extraordinàries veus, la participació dels músics amb els actors, i la complicitat del públic, fan d’aquest espectacle una molt bona opció per passar una bona estona , però que ens fa reflexionar. En alguns moments ens glaça el somriure, o ens deixa clavats a la butaca quan ens posa davant per davant de certes contradiccions.

En definitiva una molt bona recomanació que a través d’una proposta original, divertida i molt creativa  fa una molt necessària lectura de les misèries de la societat actual, però sense perdre el somriure.

← Tornar a Cuentos cruentos

Enllaç copiat!