Tot el que necessites per anar al teatre

Cuentos cruentos

Cuentos cruentos

Cuentos cruentos és un espectacle fresc, nou i d’una energia magnètica que parteix del llibre de contes escrit per Dino Lanti.

Aquest musical amb una visió irreverent i contemporània de velles i conegudes històries de tota la vida. Les companyies Teatro Calánime i V.O. Quartet exhibiran un autèntic desplegament d’habilitats musicals i vocals i s’embarcaran en un món urbà i terriblement quotidià on els personatges no tenen una vida de conte: els set nans estan a l’atur, els tres porquets no troben una casa digna per viure, la Ventafocs és obesa i no guanya per a sabatetes de cristall, l’Alícia es perd per culpa de les pastilles al País de les Meravelles, un gos amb vocació d’artista que signa com a Van Dog, etc. Aquestes històries són explicades amb destresa pels cantants i músics, i provoquen la hilaritat entre els espectadors.

 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Bones i divertides “Moralejas” les que s’aprenenen aquesta obra!

  21/01/2019
 • Avui al Jove Teatre Regina he gaudit i molt d’aquest Musical de petit format i que és un recull de poemes de Dino Lanti tots ells basats en contes i rondalles infantils molt coneguts, però portats de forma divertida, irreverent i políticament incorrecta als nostres dies i destinats al públic adolescent i adults. Tot això ens ho porta la companyia Teatro Calánime, la música de VO Quartet i dirigits per Hugo Guzman. Els contes es van succeint un darrere l’altre i podem veure a als set nans a l’atur, els tres porquets que no tenen on viure perquè no poden pagar la hipoteca, la ventafocs que està entrada en quilos, Alicia enganxada a les pastilles de èxtasi, una de gais, o la nina barriguitas que volia ser la barbie i no segueixo més perquè ho descobriu anant a veure-ho. Acompanyats per dos músics Pau Baiges i Havard Enslad piano, acordió i violoncel i amb ritmes que van del country al pop, el jazz o el hip-hop, Mariona Ginès, Pau Rubio i Joan Rigat van cantant magníficament les divertides lletres de les cançons amb unes paròdies i gags que fa que els 75 minuts que dura l’espectacle no parells de riure. Totalment recomanable per passar una divertidíssima estona.

  19/01/2019
 • Una molt bona experiència.
  El divendres passat vam poder gaudir d’aquest espectacle musical i l’experiència va ser molt satisfactòria. Uns números musicals portat a terme amb elegància i unes cançons molt ven trobades, plenes d’ingeni, divertides i amb molt de contingut.
  Per mi el millor número musical la cançó que parla de la Barbie (de pell de gallina) , una de les més critiques la dels tres porquets (una cònica realista), el número que provoca més fàstics la que parla de Kafka (molt dura) …
  No us podeu perdre aquest musical amb música amb directe, amb tres gran veus i bones interpretacions i amb moments memorables.
  Ull que també fan participar al públic perquè el contes tenen “moraleja”

  Jordi Torrell

  14/01/2019