Tot el que necessites per anar al teatre

Col·laboradors

Teatre Barcelona vol aglutinar el major nombre de sensibilitats i punts de vista sobre els espectacles que es programen a la nostra ciutat.

Els col·laboradors de Teatre Barcelona tenen en comú que són espectadors habituals d’arts escèniques i que les viuen amb passió, cadascú amb el seus propis gustos i criteris. Comparteixen les seves opinions a Teatre Barcelona de forma lliure i sense condicionants per tal que ens serveixin d’inspiració a l’hora d’escollir un espectacle. Uneix-te al Club TB per emetre la teva valoració i comentaris sobre els espectacles.Miquel Gascon Baz

Nascut a Barcelona l’any 1952. VIATGEADICTE.

Molt aficionat al TEATRE, però també a la música clàssica, òpera i CULTURA en general.

Intento compartir totes les meves experiències, a traves de les meves cròniques al meu Blog “Voltar i Voltar”

www.voltarivoltar.com

David Elfa Novoa

El meu passat recent (i no tan recent) va des de llicenciar-me en comunicació audiovisual fins a treballar durant molts anys en el departament de realització de programes informatius de Televisió de Catalunya. En l’actualitat, he aparcat les imatges i m’he tornat a apropar als llibres mentre estudio la carrera de psicologia. D’altra banda, aquesta col·laboració suposa per mi el retrobament i l’oportunitat de tornar a exterioritzar una de les meves grans passions: EL TEATRE. Fa deu anys, ho vaig poder fer a través del programa radiofònic “La casa de muñecas” a l’Ona de Sants-Montjuïc, que vaig conduïr i dirigir durant tres temporades, i ara ho podré tornar a fer virtualment a través de “Teatre Barcelona”. S’aixeca el teló… comencem!!

Xavi Pijoan

Professor de Llengua i literatura catalana a l’ESO (convençut, perquè en tinc proves, del poder del teatre com a generador d’aprenentatge). Llicenciat en filologia i en Teoria de la literatura. He estat corrector lingüístic a revistes del Grup Godó i editor a l’Editorial Castellnou. Vaig ser llibreter durant cinc anys meravellosos on vaig engegar diversos clubs de lectura que quinze anys després encara estan en actiu. Escric de teatre, cinema, llibres…, i sempre per vici (aborbollades). Com a espectador m’agrada que els muntatges siguin efectius (i no afectats), intensos, honestos i implacables en la busca de l’allò humà, ja sigui al circ, a Shakespeare o al teatre del meu barri.

Carles Armengol Gili

Carles Armengol és actor, director i autor de teatre. És llicenciat en Ciències de la comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un postgrau de Teoria i Crítica del Teatre per la Facultat de Filologia de la UAB i l’Institut del Teatre. Ha estudiat dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett amb autors com Carles Batlle, Rafael Spregelburd, Gabriella Izcovich i José Sanchis Sinisterra, entre d’altres. És fundador de la companyia teatral Liquidación por Derribo, que funciona des del 2004. Amb aquest grup ha estrenat algunes de les seves obres: El último invitado, Carniceros de Milwaukee, Històries de trens, La Mancha, Genoma  i Jo no en sé, de contes alegres (Premi La Carrova 2003). També té publicades  les obres Sopar d’estiu (Premi Micalet 2005), Capvespre al cementiri de cotxes (Accèssit al Ciutat de Gandía 2012) i Somiar amb formigues (Accèssit al Ciutat de Gandía 2014).

Josep Maria Ribaudí i Martí

Vaig néixer el 1940, vaig estudiar poc, em vaig posar a treballar molt jove i em vaig retirar aviat, molt aviat. M’he posat a estudiar de gran, principalment idiomes i música. La meva família ha progressat x3. Una dona, tres fills, nou néts. De teatre faig la crítica de tot el que veig. Sempre dic el que penso.