Tot el que necessites per anar al teatre

Col·laboradors

Teatre Barcelona vol aglutinar el major nombre de sensibilitats i punts de vista sobre els espectacles que es programen a la nostra ciutat.

Els col·laboradors de Teatre Barcelona tenen en comú que són espectadors habituals d’arts escèniques i que les viuen amb passió, cadascú amb el seus propis gustos i criteris. Comparteixen les seves opinions a Teatre Barcelona de forma lliure i sense condicionants per tal que ens serveixin d’inspiració a l’hora d’escollir un espectacle. Uneix-te al Club TB per emetre la teva valoració i comentaris sobre els espectacles.Neus Mònico Fernández

Nascuda a Barcelona l’any 1966.
Soc una persona inquieta que li apassiona el teatre, les arts escèniques i tot el que te a veure amb el món de la cultura.
Si compartint amb tots vosaltres la meva opinió us puc ajudar, perfecte! També em podeu seguir al facebook en el grup “El racó de l’art”.

Alba Cuenca Sánchez

Amant de les històries i de totes les plataformes en les que s’expliquen: Teatre, llibres, cinema, televisió… Cultura. Graduada en comunicació audiovisual i postgraduada en gestió i producció d’espectacles. Crítica a Masteatro. #NovaVeu del Recomana.cat. @Herronita93

Miquel Gascon Baz

Nascut a Barcelona l’any 1952. VIATGEADICTE.

Molt aficionat al TEATRE, però també a la música clàssica, òpera i CULTURA en general.

Intento compartir totes les meves experiències, a traves de les meves cròniques al meu Blog “Voltar i Voltar”

www.voltarivoltar.com

David Elfa Novoa

El meu passat recent (i no tan recent) va des de llicenciar-me en comunicació audiovisual fins a treballar durant molts anys en el departament de realització de programes informatius de Televisió de Catalunya. En l’actualitat, he aparcat les imatges i m’he tornat a apropar als llibres mentre estudio la carrera de psicologia. D’altra banda, aquesta col·laboració suposa per mi el retrobament i l’oportunitat de tornar a exterioritzar una de les meves grans passions: EL TEATRE. Fa deu anys, ho vaig poder fer a través del programa radiofònic “La casa de muñecas” a l’Ona de Sants-Montjuïc, que vaig conduïr i dirigir durant tres temporades, i ara ho podré tornar a fer virtualment a través de “Teatre Barcelona”. S’aixeca el teló… comencem!!

Carles Armengol Gili

Carles Armengol és actor, director i autor de teatre. És llicenciat en Ciències de la comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un postgrau de Teoria i Crítica del Teatre per la Facultat de Filologia de la UAB i l’Institut del Teatre. Ha estudiat dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett amb autors com Carles Batlle, Rafael Spregelburd, Gabriella Izcovich i José Sanchis Sinisterra, entre d’altres. És fundador de la companyia teatral Liquidación por Derribo, que funciona des del 2004. Amb aquest grup ha estrenat algunes de les seves obres: El último invitado, Carniceros de Milwaukee, Històries de trens, La Mancha, Genoma  i Jo no en sé, de contes alegres (Premi La Carrova 2003). També té publicades  les obres Sopar d’estiu (Premi Micalet 2005), Capvespre al cementiri de cotxes (Accèssit al Ciutat de Gandía 2012) i Somiar amb formigues (Accèssit al Ciutat de Gandía 2014).