Tot el que necessites per anar al teatre

Festival Escena Poblenou

Torna el més participatiu dels festivals barcelonins, una combinació d’experiències amb la creació més actual i els noms que li donen forma. Durant tres jornades estan convidats a participar-hi tots els amants dels nous llenguatges i la frescor creativa. La programació d’enguany es presenta tan eclèctica i interdisciplinar com en edicions anteriors: dansa, circ, teatre, música, titelles i altres disciplines inclassificables que hibriden gèneres per comunicar-se amb l’espectador.

Resultat de la col·laboració amb altres destacats dinamitzadors escènics de la ciutat com el Graner, la Central del Circ, la Sala Beckett, Hangar o l’Antic Teatre, el festival presentarà les més recents creacions de Laia Tafur, Atempo o Macarena Recuerda, qui també obrirà la seva creació perquè hi participi el públic durant unes jornades prèvie a l’estrena. Destaca també el nom de Roger Bernat, que treballarà amb alumnes de secundària del mateix barri.

TEATRE_BARCELONA-Escena_Poblenou_1

Públic és una de les propostes més col·laboratives del festival, un projecte d’art urbà, activisme i societat que es desenvoluparà en 24 hores ininterrumpides d’accions artístiques que reinvindicaran l’espai públic. Les propostes familiars i la investigació sonora de Laptot Orchestra són altres apostes d’aquest 2013.

Enguany es consolida l’espai +D a l’Hangar com a punt de presentació i reflexió sobre l’escena contemporània femenina, amb duess sales alternativEs: Reflexió +D, un lloc de debat que comptarà amb la participació d’Assumpta Bassas i el passi ininterromput de vídeos, i Programació +D, amb peces de petit i mitjà format creades i vehiculades per les artistes Masu Fajardo, Sonia Sánchez, Laila Tafur, María Villate i Danys Blaker.

Per ampliar la informació, podeu visitar: http://www.escenapoblenou.com/blog/

TEATRE_BARCELONA-Escena_Poblenou_2