Tot el que necessites per anar al teatre

UrGENT Estimar (versió Poblenou)

UrGENT Estimar (versió Poblenou)

Després de la seva estrena a Fira Tàrrega, l’espectacle UrGENT Estimar de l’artista multidisciplinar Ada Vilaró i del científic Josep Perelló arriba al Poblenou.

SINOPSI

Aquest cor encarnat per l’artista Ada Vilaró ens convida a sumar-nos-hi, amplificant el nostre propi batec. L’espai públic ens posa en relació, ens compromet, ens permet ser tal com som: únics i singulars. Gràcies a la participació, emergeix una llum col·lectiva que no entén de barreres, de límits ni de diferències. Vine a formar part d’aquesta creació col·lectiva, a sincronitzar el teu cor amb aquesta proposta d’activisme, transformació, amor i compromís. Un segon, un minut, una hora, totes les hores en què serem a la plaça. O tota la vida. Vine, és urGENTestimar!

Projecte artístic i científic basat en la participació comunitària i específicament concebut com a acció inaugural de FiraTàrrega 2017. Amb l’objectiu de diluir les fronteres, l’artista Ada Vilaró i el científic Josep Perelló proposen un desplegament que implica persones, associacions, espectadors en una recerca sobre l’amor, la convivència, el respecte i l’acceptació de l’altre.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració