Tot el que necessites per anar al teatre

Zona Franca

Zona Franca

Zona Franca és una comèdia intel·ligent que permet establir una mirada crítica a la societat actual. Quan David Desola va escriure l’obra, pensava en l’absència de feina pels joves en la dècada dels noranta. Considerant la situació que vivim actualment, no ha perdut la seva actualitat i es converteix en text entranyable, divertit i preocupant. La seva capacitat per mostrar amb lucidesa i espontaneïtat la vesant ridícula de la suposada severa organització laboral aporta aire fresc a un teatre que no sempre pot deslligar-se dels tòpics i prejudicis.

SINOPSI

Un home a punt de jubilar-se, el senyor Mañé, té cinc dies per instruir al seu jove aprenent, el Nin. Li ha d’ensenyar com ha d’encarregar-se del magatzem pel que ha vetllat durant més de vint-i-nou anys. Però el Nin farà que s’adoni que aquella feina que semblava normal i corrent té alguna cosa estranya, doncs no hi ha res a dins del magatzem ni tampoc sembla que s’hi acosti cap camió a descarregar-hi material.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • san
    san

    humor simplon,situaciones absurdas…..los actores muy bien,pero la tematica deja mucho que desear.

    02/12/2015
Articles relacionats
David Desola s’encara al món laboral amb la comèdia ‘Zona Franca’

David Desola s’encara al món laboral amb la comèdia ‘Zona Franca’

3 novembre 2015

Israel Solà dirigeix l’obra més representada de David Desola, Almacenados, que arriba per primer cop a Barcelona en català com a Zona Franca. Lluís Marco i Pau Vinyals encarnen els […]