Tot el que necessites per anar al teatre

Te voy a matar, mamá

Te voy a matar, mamá

Te voy a matar, mamá és el títol original d’aquesta obra que tracta d’una filla que està esperant la seva mare per matar-la. Parla imaginàriament amb ella. Contradictòriament l’acusa de tot allò que va fer i no va fer, li reclama la falta d’afecte i la sobreprotecció, donar-li massa llibertat i no deixar-la créixer. Les raons de cadascuna de les seves decisions, no només respecte a ella, sinó també en relació amb el seu pare: la culpa per les seves frustracions. Totes aquestes accions culminen en un fet inesperat. A partir d’aquesta situació la peça intenta esbrinar, amb humor i emotivament, en els sentiments menys racionals i plens de contradiccions d’aquesta relació tan complexa: mare – filla. Eduardo Rovner, l’autor d’aquesta obra estrenada a Buenos Aires, va animar a Verónica Pallini la realització d’aquest text a Barcelona. Va voler que particularment ella defensés aquest paper.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Lara Vidal

  Brillant actuació d’una actriu consagrada.
  Una història de locures i patiment que ens convida a reflexionar amb les nostres relacions familiars.

  21/11/2017
 • Lena Lenera
  Lena Lenera

  És una delícia de parèntesi dins l’escena teatral. Un monòleg amb el que qualsevol filla pot trobar identitats, moments viscuts, sentiments trobats. Una posada en escena i un vestuari excel·lents que et transporten al petit món d’aquest personatge, a estones estrident i egoista però per sobre de tot, humà. Veient el monòleg notes una direcció actoral respectuosa amb el text però a la vegada, potenciadora de la llibertat interpretativa de l’actriu, i val a dir que Verónica Pallini fa un treball net, concís i entregadíssim al públic.

  Ja us dic, una delícia amb tocs d’humor que et fan somriure al veure aquestes obvietats vitals que et donen una alerta de que la humilitat amb un mateix ha de ser-hi sempre. I estic d’acord amb les opinions expressades: el final et fa repensar tot el que acabes de veure. Val molt la pena.

  30/01/2017
 • Carmen
  Carmen

  Un monólogo que no te dejará indiferente. Muy recomendable.

  18/01/2017
Articles relacionats
Matar la mare per créixer com a dona

Matar la mare per créixer com a dona

20 gener 2017

Les relacions entre mares i filles són complexes. El lligam és fort. Hi ha molt d’amor, però també molts moments d’odi, recels i la necessitat de tallar el cordó umbilical […]