Tot el que necessites per anar al teatre

Vale vale vale

Vale vale vale

Vale Vale Vale és el primer projecte de la nova companyia teatral Incautas Project, formada per Ginebra Vall i Cintia Ballbé. La direcció i la dramatúrgia la signa Alejo Levis.

De la suma de la frescor d’Incautas Project i l’experiència de Levis neix una obra on dues dones s’enfronten a la creació d’un projecte en comú i, sobretot, d’una amistat.

Vale Vale Vale és un joc amb l’espectador sobre la comunicació i l’expressió artística, ideat per divertir i fer pensar a generacions envoltades d'”informació”, xarxes socials, etcètera.

Sinopsi

“Heu parlat ja massa. Estem d’acord no? Massa paraules que creen més confusió que una altra cosa. Molta palla, molta ximpleria …. Com més parleu menys clar està tot, i segurament claredat el que més necessitem ara, si volem salvar això. ”

El joc és senzill: S’imposaran un màxim de 500 paraules per dir-se el que veritablement pensen. Unes últimes paraules per arreglar les coses, per expressar tot el que ha de dir-li l’una a l’altra. Qui arribi abans al límit de paraules perd, o qui faci servir menys paraules guanya. Hauran de buscar ser precises, clares i sinceres, davant dels espectadors que seran testimonis i jutges d’aquest joc, que suposa l’última oportunitat que tindran la Cintia i la Ginebra per entendre’s, sense poder amagar-se darrere de les màscares del llenguatge.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Molt recomenable. modern en el millor sentit d la paraula.

  20/02/2020
 • Es un espectáculo divertido, con una dramaturgia que desgraciadamente se ve poco en nuestro país y una dirección q consigue convencerte de que lo que ves está pasando de verdad. Para contradecir a los q piensan q el teatro es algo impostado. Un tipo de teatro joven y desacomplejado que desde hace años triunfan en sitios como Berlín o Bruselas y que aquí escasean (Rigola, Nao Albet y pocos más se atreven a salir d las convenciones). teatro contemporáneo q no deja de lado al espectador, si no todo lo contrario. Si todas de las actrices estuvieran al nivel de la propuesta estaríamos hablando de esta obra como una de ls grandes perlas d la temporada.

  20/02/2020
 • Una proposta valenta, generosa i sincera. Les actrius condueixen al públic a formar part de la seva relació com a amigues i creadores d’una manera fàcil, lleugera i divertida. Ens parlen a vegades de moltes coses i a vegades de poques, però el que es diu i el que no es diu sempre és ple d’intenció i de veritat. Una obra disruptiva on la comunicació i el procés són protagonistes i on el resultat deixa de ser important per donar pas a l’experiència.

  Molt recomanable!

  19/02/2020
 • Lo que más me ha gustado es la dinamicidad de la obra y la interacción con el público.

  19/02/2020
 • Una apuesta arriesgada.
  Me costó entrar en la obra. Me costo sentir que la interpretación fluía, al menos, de forma más natural. Para mí, con varios errores de dirección: estructura, escenas e iluminación me costaron mucho de digerir. Una idea innovadora con muchas cosas que mejorar.
  Creo que no cualquier persona puede entender lo que ocurre en esa sala. Diálogos redundantes y exceso de creatividad mal llevada a la práctica.
  No obstante, una obra y dos actrices con potencial.

  17/02/2020
 • La originalidad

  09/02/2020
Articles relacionats
Vale vale vale, un joc de 500 paraules

Vale vale vale, un joc de 500 paraules

6 febrer 2020

La Sala Atrium acull Vale vale vale el projecte teatral de la companyia Incautas Project, formada per Cintia Ballbé i Ginebra Vall, amb direcció i dramatúrgia d’Alejo Levis. Vale vale […]