Vale vale vale, un joc de 500 paraules

Yolanda Toledano

La Sala Atrium acull Vale vale vale el projecte teatral de la companyia Incautas Project, formada per Cintia Ballbé i Ginebra Vall, amb direcció i dramatúrgia d’Alejo Levis.

Vale vale vale és una obra híbrida que proposa un joc amb el públic, que intervé i participa en l’obra.

El projecte, nascut a partir d’experiències personals, és el fruit d’una creació col·lectiva que han dut a terme durant més d’un any.

A partir d’una anècdota: la denegació dels drets d’una obra, apareix el conflicte, i es proposa un joc com a solució: la premissa és clara cadascuna té 500 paraules, i media hora per entendre’s. És el mateix públic, qui mitjançant un dispositiu electrònic porta el control de les paraules.

Les actrius, que s’interpreten a elles mateixes han comptat amb la col·laboració d’Alejo Levis, que signa la direcció i la dramatúrgia d’aquesta original proposta.

En paraules del director la peça està treballada des de l’humor i la lleugeresa, barrejant estils i narratives, però sempre implicant a l’espectador. A qui li proposa un joc sobre la comunicació i l’expressió artística .

D’aquesta manera es treu valor a les paraules, que sovint malgastem, per després reivindicar el valor del llenguatge que cal saber utilitzar. Sovint no ens adonem d’axiò fins que l’hem de racionar.

VALE VALE VALE, palabras las justas. Un espectacle de Incautas Project + Alejo Levis (LifeSpoiler, Immortal, Cobertura)

Del 7 de febrer a l'1 de març #VALEVALEVALE a Sala Atrium, un joc amb l'espectador sobre la comunicació i l'expressió artística, pensada per a divertir i fer pensar a generacions que han crescut envoltades d'"informació", xarxes socials, etc. i que cada dia, entre tant de soroll han de desgranar el gra de la palla. En escena veurem un joc real, un joc amb regles on s'imposaran un màxim de 500 paraules per a cadascuna de les dues actrius. 500 últimes paraules per solucionar les coses, per a expressar tot allò que han de dir-se l'una a l'altra.+INFO/ENTRADES: https://entradium.com/es/events/vale-vale-vale

Gepostet von Sala Atrium am Mittwoch, 29. Januar 2020

Incautas project neix el 2016, i és acollida com a projecte en residència a la nau Ivanow, aquest és el seu primer projecte escènic, i al març estrenaran la seva segona obra, Amor lejos, a La Gleva. Una obra de creació pròpia amb el mateix equip i una línia similar, per parlar sobre l’amor lluny de l’amor.

Articles relacionats
Comentaris
 • Fran Cu

  Muy recomendable! Divertida e ingeniosa.

  Respondre
  20/02/2020
 • Jordi Torrell

  Ahir, en una preestrena, vam poder veure aquesta obra “Vale, vale, vale”. Amb unes bones actuacions i amb participació del públic que va fer que l’obra fos distreta, no va aconseguir atrapar-nos, un text poc consistent pel nostre gust i molts elements de distracció. Tot i així us la recomanem hi trobareu tocs interessants.
  Endavant i força

  Respondre
  07/02/2020
Enllaç copiat!