Tot el que necessites per anar al teatre

Utilitat programada

Utilitat programada

Utilitat programada, el tercer muntatge de la Cia. La Hydra, té la voluntat d’avançar i endinsar-se dins la creació contemporània amb una veu jove i pròpia; la d’aquesta “lost generation” que anuncien tractats antropològics i mitjans de comunicació de massa.

SINOPSI

Aparentment ens trobem al típic menjador amb cuina americana que ha fet de plató a tantíssimes sèries televisives, tant d’aquí com de l’altre costat de l’Atlàntic. A primera vista es podria dir que és el típic apartament compartit d’estudiants. Davant el televisor, el típic sofà de tres places, on descansa el típic i disputat comandament a distància. Penjant d’un imant sobre una típica nevera, la típica llista de divisió de les tasques domèstiques. Però fins aquí tot deixa de ser típic, perquè els cinc inquilins d’aquest pis no són uns estudiants qualsevol. De fet, són el rebuig d’un sistema que no sap què fer-ne, anomalies inesperades que és millor amagar sota la catifa, lluny de la llum pública, no fos cas que qüestionessin l’equilibri de l’univers fabulós que els ha vist néixer, no fos cas que embrutessin la imatge de marca d’una indústria, la del còmic, molt preocupada per la sacralització de les seves icones.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Superherois pop contra la dictadura tecnològica

Superherois pop contra la dictadura tecnològica

29 abril 2015

Cinc cadells de superheroi tancats en un búnquer. Una educadora/vigilant controla els seus moviments i els medica perquè no es qüestionin res. “És el millor per vosaltres”, diu. Fora, franctiradors. […]