Una hora en la vida de Stefan Zweig

Una hora en la vida de Stefan Zweig

Una hora en la vida de Stefan Zweig és una obra de ficció d’Antonio Tabares sobre els últims moments de vida de l’escriptor Stefan Zweig i la seva esposa. Aquesta versió dirigida per Sergi Belbel és una producció de la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia, Excéntrica Producciones (Andalusia) i Una hora menos (Canàries).

SINOPSI

La tarda del 22 de febrer de 1942, en el seu exili brasiler, el famós escriptor austríac, Stefan Zweig, es va treure la vida en companyia de la seva segona esposa i secretària, Lotte Altmann, 25 anys més jove que ell. Una hora a la vida de Stefan Zweig recrea, en clau de ficció, els últims moments de l’autor de Carta d’una desconeguda.

Mentre el matrimoni Zweig prepara, amb calculada meticulositat, tots els detalls del seu suïcidi, un exiliat jueu, acabat d’arribar d’Europa, es presenta a la casa. Qui és aquest estrany i inoportú visitant? Quin és el seu secret? És realment jueu o un agent al servei dels nazis? I, sobretot, per què mostra aquest indissimulat interès per una làmina de William Blake que durant anys va pertànyer a Stefan Zweig?

Durada:
Idioma:
Castellà
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle
  • Carles Armengol GiliCarles Armengol Gili
    Teatre Barcelona