Tot el que necessites per anar al teatre

Una família indecent

Una família indecent

Una família indecent és una comèdia escrita per Ever Blanchet sobre la corrupció dins i fora de la família. Les històries d’aquesta família ens portaran al límit del permissible i ens faran viure situacions que són per plorar… de riure!

SINOPSI

La mare és la corrupció personificada. La filla gran és capaç de maquinar com quedar-se prenyada del seu cap per després fer-li xantatge. El gendre és un funcionari de l’Ajuntament malalt de tot i de més i, a més, obsessionat en clausurar la Sagrada Família. La germana petita és capaç de prostituir-se a canvi de la moto dels seus somnis. Estareu d’acord que aquesta és “Una Família Indecent”, la nostra família indecent. Immersa enmig d’una Barcelona sacsejada per la crisi econòmica i on l’única prioritat és sobreviure, les històries d’aquesta família ens portaran al límit del permissible i ens faran viure situacions que són per plorar…. de riure.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • M’ho vaig passar molt bé. Em va semblar molt interessant i divertit el fet de tractar temes d’actualitat i fer-ho de forma atrevida i sense manies.
  A més, els actors estan a un novell molt bo i la proposta és perfecta per riure i deixar-se anar.

  01/08/2016
 • ignasi tomás lopez-doriga

  Us deixo la nostra valoració a “Cultura i algo más”

  https://culturayalgomas.wordpress.com/2016/07/30/una-familia-indecent-delirante-caricatura/

  30/07/2016
 • Ahir al Gaudí vam anar a veure aquesta obra escrita per Ever Blanchet. Anàvem amb certa recança i la veritat és que vam rebre més del que esperàvem. Una comèdia d’embolics, fresca, desinhibida i divertida que tracta de la corrupció i els intringulis que cal fer, en aquest cas a Barcelona per sobreviure la crisi. Perquè us feu idea per on van els trets, un d’ells la seva obsessió és clausurar la Sagrada Família per manca de llicència i permisos. Bona interpretació dels quatre actors tot i que vull destacar Cristina Solà que està magnífica. De tant en tant veure que el que veus és el que és i donar-li un descans al cap també convé i per això aquest vodevil és una bona opció. Ahir estava completament ple,i estan tot el mes d’agost.

  24/07/2016
 • san

  Comedieta simplona,facil, de enredos y chiste facil.Bastante floja.

  21/07/2016