Tot el que necessites per anar al teatre

Una altra pel·lícula

Una altra pel·lícula

Julio Marique dirigeix aquesta versió de la comèdia Speed the Plow que conté una dura crítica a la industria cinematogràfica. Al escenari Mireia Aixalà i David Selvas acompanyen a Julio Manrique.

SINOPSI

El Bob Gould treballa per a la Indústria del Cinema. Produeix pel·lícules, preferiblement pel·lícules d’aquelles que fan guanyar molts diners, i acaba de pujar de categoria: ha estat nomenat cap de producció del poderós Estudi pel qual treballa. Quan el seu vell amic Charlie Fox arriba amb la proposta de rodar una pel·lícula d’acció, ambientada a la presó, amb la gran estrella del cinema d’acció Douglas Brown, els dos productors especulen, eufòrics, amb un futur ple de guanys i riquesa. Però la irrupció de la Karen, una noia jove, guapa i aparentment innocent, que substitueix temporalment la secretària habitual del Fox, posarà en perill el projecte. Entre els milers de propostes que arriben al despatx del Gould, i que mai arribaran a les pantalles, hi ha una novel·la: El Pont o la radiació i la pseudo-vida de la Societat occidental. Un estudi sobre la decadència. El llibre parla sobre la por. I sobre la fi del món. La Karen pensa que seria una bona pel·lícula. Pensa que la feina del Gould hauria de servir per alguna cosa més que per fer diners. I, a partir d’un cert moment, el pobre Gould, ja no sap què pensar…

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Està bé especialment les interpretacions de Manrique i Selvas, però especialment al primer acte se’m va fer una mica pasada.

  30/01/2017
 • ignasi tomás lopez-doriga

  https://culturayalgomas.wordpress.com/2015/11/04/una-altra-pel%C2%B7licula-speed-the-plow-deprisa-mas-dinero/

  04/11/2015
 • Avui he vist en el Borrás aquesta obra, un text de David Mamet que dirigeix i alhora interpreta Julio Manrique juntament amb Mireia Aixalá i David Selvas. El tema és una dura crítica al capitalisme i a un dels seus motors, la indústria cinematogràfica. Avui he gaudit més amb la fantàstica interpretació dels tres actors i especialment de David Selvas que està brutal en el seu paper, que de l’obra en si, i no vull dir amb això que m’hagi decebut. Molt bé l’escenografia i il·luminació. Totalment recomanable.

  01/11/2015
Articles relacionats
Julio Manrique desentranya Hollywood amb ‘Una altra pel·lícula’

Julio Manrique desentranya Hollywood amb ‘Una altra pel·lícula’

26 octubre 2015

Julio Manrique protagonitza i dirigeix Una altra pel·lícula de David Mamet, una partitura afilada i despietada contra la indústria del cinema i el capitalisme ambientada a Hollywood. Al Teatre Borràs […]