Tot el que necessites per anar al teatre

Un trozo invisible de este mundo

Un trozo invisible de este mundo

Cinc personatges en una peça que aborda amb ironia, humor i drama dos temes que es toquen, que es confonen i es voregen: l’exili i la inmigració. Sense paternalismes, sense condescendència i sense tòpics, aquesta obra mira de posar nom i cognoms a aquelles persones que sovint només coneixem a través de les xifres i estadístiques dels titulars de premsa. Un agent de policia que pensa que en aquest país no hi cap ningú més. Un immigrant que truca a la seva dona des d’un locutori i, entre divertides desavinences i confusions, explica com li van les coses i la duresa de la distància. Una dona subsahariana que explica al seu fill com va viatjar a Europa i els obstacles que va trobar al ‘primer món’. Un jove que relata la seva experiència davant la tortura a l’Argentina de la dictadura de la Junta militar dels 70, i un home que, carregat de sarcasme, filosofa sobre què suposa estar lluny de casa i perdre-ho tot per un exili polític.

Aquests textos s’han basat i inspirat en persones i experiències reals conegudes gràcies a la col·laboració de diverses organitzacions i ONG´s, a les quals l’autor deu un agraïment enorme.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  La verdad es que me ha gustado mucho la obra. Ya iba con muy buenas críticas y con comentarios muy positivos de la gente que había tenido el honor de ir a verla. Y la verdad es que los comentarios no se quedaban cortos!!
  Juan Diego Botto y Astrid Jones están soberbios. Lo hacen fenomenal y nos dejan un nudo en la garganta a todos los espectadores con esas 5 pequeñas historias de gente que ha sufrido a lo largo de su vida por culpa del racismo y el exilio político.
  Teatro hecho con el corazón y que deja marca al salir del teatro!!

  28/09/2013
 • Jordi Olivé Vernet

  Magnífic treball. Cinc històries amb un nexe en comú: les injustícies, tortures i abusos de poder per motius econòmico-polítics. Una obra, al meu entendre, amb un text molt ric, ben escrit, dens, meticulós i emocionant a parts iguals. Diversifica útilment estils narratius com el drama glaçant, contraposat amb humor oxigenant i sarcàstic, i amb unes descripcions ben explícites i entenedores. Com sempre, un bon text no seria vàlid sense un treball interpretatiu absolutament implicat en tots els aspectes, amb un extra de compromís personal que el fa més únic. Teatre amb clara vocació humanista, la consciència de saber en quin món vivim i la lluita sorda i constant per canviar les coses. El text de la cinquena i última part de l’obra val la pena rellegir-lo.

  25/09/2013