Tot el que necessites per anar al teatre

A tots els que heu vingut

A tots els que heu vingut

Fa un any que la senyora gran que viu en un pis ruïnós intenta refer-se de la mort del seu marit. L’únic que l’ajuda a tirar endavant són els discos de la Núria Feliu, que escolta sempre que pot, i una fotografia del difunt donant la mà a un antic President del Govern. Però ha deixat de cuinar les seves famoses magdalenes, i cada dia rep amb estoïcisme les obscenitats amb què l’home del carrer la insulta quan ella li deixa una propina en passar per davant seu anant cap al supermercat de la cantonada.
Encara no sap, però, que l’expresident farà una confessió pública amb la qual trontollarà tot el món que l’envolta. Una comèdia esbojarrada de Marc Rosich protagonitzada per Mercè Aránega, entre d’altres.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Guió francament fluix, relata la vida d’una convergent convençuda i les seves olles. La actriu com a mínim ho arregla molt perquè actua de forma espectacular. Però el guiò és monotom, no hi han girs i, els que hi han són esperats. Poca trama. Ara, si us agraden les obres de les velles a qui es relata la seva vida a casa seva amb l’arribada de personatges aquesta és la vostra obra. La concludió que trauria jo és que és una obra MASSA LLARGA. Si l’haguessin fet en la meitat de temps encara hagués rebut més bones sensacions.

  30/09/2018
 • Pau Rosell Simón

  “Pujol + Feliu + Independència + Humor + Avorriment = ATEQHV”

  Tenia ganes de veure aquest muntatge, amb un text i direcció de Marc Rosich i amb una gran actriu dalt de l’escenari com Mercè Arànega fent una comèdia al TNC… que podia sortir malament? Doncs sí. Durant 2 hores i 30 minuts “gaudim” veient una obra que continua i continua i continua i continua i no acabava mai. Un guió fluix, monòton i repetitiu que fa riure a pocs moments i s’encalla trobant un final massa precipitat per la situació plantejada principalment.
  Ara, sempre hi ha una cosa positiva i aquí és: una escenografia que no es deixa cada detall de la casa de la Magda, un dona viuda de classe alta que acull a la seva neta (una desbordant Mireia Pàmies).
  Una comèdia? Ejem ejem… jo la definiria com un pasta de magdalenes que no acaba de pujar, que es queda, baixa, toba i cremada. El segon acte no fa riure, però, tot i així, cal dir que és la millor part.
  Si us agraden les telenovel·les d’àvies que viuen soles a un pis i que van reben la visita de diferents personatges… no us la perdeu!
  Recomano aquest muntatge per disfrutar d’una Mireia Pàmies que està espectacular, que fa riure i que enganxa.

  09/05/2017
 • Mr. Buyère

  Mercè Arànega i poc mès… Ara, MOLTA MERCÈ ARÀNEGA.

  05/05/2017
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Mercé Arànega interpreta a una señora desilusionada de la vida. Se acaba de quedar viuda, su referente TOTAL Jordi Puyol ha salido a la palestra con toda la pasta que ha chorizado. Destrozada y con ganas de sacar todo de su interior decide subirse a casa a un vagabundo! Lo que llevará a toda la familia un quebradero de cabeza.

  La obra ha estado correcta aunque algunos aspectos me han dejado un poco frío. Algunos personajes no tienen mucha sustancia y algunas tramas se quedan en el aire.
  Eso sí… la escenografía ESPECTACULAR! Y lo que pasa con el subidon Nuria Feliu me ha dejado con la boca abierta en mi Butaca. Qué pasada, vale? Jajajaja

  08/04/2017