Tot el que necessites per anar al teatre

Tothom diu que està bé

Tothom diu que està bé

Tothom diu que està bé narra les històries d’un grup d’amics d’entre 20 i 30 anys. Tot comença el dia que el Xavi decideix anar-se’n a viure a Barcelona amb el Pep i el Luís. A l’estació d’autobús l’Helena espera retrobar-se amb una amiga de la seva infància, la Cristina. Xavi i Helena es creuen i tenen una petita conversa. A partir d’aquesta nit seguiren les relacions que s’establiran entre ells al llarg dels tres anys, sent la nit de Cap d’Any l’excusa per retrobar-se tots cinc.

En clau de comèdia viurem les seves il·lusions i pors sobre l’amor, l’amistat, el sexe, els dubtes existencials i les diferències sobre la visió de la vida femenina i masculina.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Gràcies Teatre Barcelona per les entrades, vam passar una estona moooolt divertida. És una obra fesca i àgil, molt recomanable.

  21/09/2014
 • Ahir vàrem veure l’obra gràcies a Teatre Barcelona, i vam gaudir d’una vetllada distesa i divertida. Vam riure molt i és recomenable tant per jovent com per a gent més gran.

  19/09/2014
 • Anit vam anar a veure l’obra gràcies a Teatre Barcelona :) Vam passar una estona molt divertida i, desde la fila 1, vam experimentar teatre de moooolta proximitat ;)

  18/09/2014
 • Si tens ganes de riure, no et pots perdre l’obra Tothom diu que està bé. Si tens ganes de riure molt, no te la pots perdre de cap manera. Si et ve de gust desconnectar i passar una molt bona estona no desaprofitis l’ocasió. Tothom diu que està bé utilitza les situacions més quotidianes i/o els pensaments i somnis d’alguns de nosaltres per crear una comèdia amb un toc de romanticisme que no et penediràs de veure.

  D’altra banda, els espais estan molt ben utilitzats i aprofitats, hi ha dinamisme i els actors hi posen moltes ganes, creant d’aquesta manera un clima molt agradable i distès que es contagia a cada una de les persones de la sala, tant entre els més joves com entre els joves més grans.

  Sens dubte repetiria sense pensar-ho.

  18/09/2014