Tot el que necessites per anar al teatre

This is real love

El col·lectiu VVAA torna a escena després de dirigir la temporada passada a la companyia Íntims Produccions i el seu aplaudit Pool (no water).

Sinopsi

THIS IS REAL LOVE. This is, de debò. L’Honoris Causa Kanye West va dir abans d’autoboicotejar-se i suspendre la seva gira mundial el 19 de novembre de 2016: “Feelings matter”. I és així, importen. Sobretot per guanyar diners. I com que nosaltres volem guanyar diners, haurem de construir un imperi. Una power couple. El contenidor de les dues grans ficcions: la parella monògama (MATRImoni) i l’empresa (PATRImoni). La parella de l’Elena i el Max, una bonica parella heterosexual i totalment convencional, es posarà en risc pel bé de l’èxit. També ho faran així la Beyoncé i Jay Z, la Kim Kardashian i Kanye West, Cleoparta i Juli Cèsar o Los Javis.

Ceci est un amour réel.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • Xavier
    12345

    Experiencia teatral totalmente interactiva. Magnífica puesta en escena que evoca en el espectador la sensación de estar contemplando una instalación artística en un museo de arte contemporáneo.
    El concepto amor se utiliza como principal hilo argumental de la obra y se analizan sus efectos desde diferentes puntos de vista (social, económico, etc…). Perfecto equilibrio entre forma y contenido.

    03/03/2019