Tot el que necessites per anar al teatre

This is real love

El VVAA Col·lectiu, creadors de l’èxit Pool (no water) al costat de Íntims Produccions, recuperen el seu darrer gran èxit This is real love: joves i ficció davant l’imperi de l’amor.

Sinopsi

This is real love. This is, de debò. L’Honoris Causa Kanye West va dir abans d’autoboicotejar-se i suspendre la seva gira mundial el 19 de novembre de 2016: “Feelings matter”. I és així, importen. Sobretot per guanyar diners. I com que nosaltres volem guanyar diners, haurem de construir un imperi. Una power couple. El contenidor de les dues grans ficcions: la parella monògama (MATRImoni) i l’empresa (PATRImoni). La parella de l’Elena i el Max, una bonica parella heterosexual i totalment convencional, es posarà en risc pel bé de l’èxit. També ho faran així la Beyoncé i Jay Z, la Kim Kardashian i Kanye West, Cleoparta i Juli Cèsar o Los Javis.

Ceci est un amour réel.- VVAA Col·lectiu

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Xavier

    Experiencia teatral totalmente interactiva. Magnífica puesta en escena que evoca en el espectador la sensación de estar contemplando una instalación artística en un museo de arte contemporáneo.
    El concepto amor se utiliza como principal hilo argumental de la obra y se analizan sus efectos desde diferentes puntos de vista (social, económico, etc…). Perfecto equilibrio entre forma y contenido.

    03/03/2019
Articles relacionats
‘This is Real Love’, una nova lectura de l’amor del VVAA Col·lectiu al Teatre Lliure

‘This is Real Love’, una nova lectura de l’amor del VVAA Col·lectiu al Teatre Lliure

10 desembre 2019

Sota les premisses de Juan Carlos Martel Bayod, director del Teatre Lliure, de “recuperar l’esperit jove que va fundar el Lliure” i “allargar la vida dels espectacles de qualitat per fer-los […]