Tot el que necessites per anar al teatre

‘This is Real Love’, una nova lectura de l’amor del VVAA Col·lectiu al Teatre Lliure

10 desembre 2019
n

Sota les premisses de Juan Carlos Martel Bayod, director del Teatre Lliure, de “recuperar l’esperit jove que va fundar el Lliure” i “allargar la vida dels espectacles de qualitat per fer-los sostenibles i professionalitzar-los”, el teatre recupera i porta a escena l’espectacle This is Real Love del VVAA Col·lectiu, que va passar amb èxit per la Sala Beckett la temporada passada. Es podrà veure a Gràcia del 12 al 29 de desembre.

This is Real Love ofereix una nova lectura de l’amor des del capitalisme i la mercantilització de les emocions i l’exposició de les nostres vides a les xarxes socials. Ho fa també a partir de referents actuals del que s’anomena les power couple -parelles econòmiques monògames i poderoses on la societat s’emmiralla-, com Beyoncé i Jay ZKim Kardashian i Kanye West o Isaki Lacuesta i Isa Campo.

“Per nosaltres, l’amor real és qualsevol intercanvi entre éssers humans, ja sigui emocional, econòmic, social o professional”, ha explicat Max Grosse Majench, intèrpret i membre del VVAA Col·lectiu, durant la presentació de l’espectacle. A This is Real Love, matrimoni i patrimoni s’equiparen en una societat on els sentiments generen data i les dades generen diners.

Com bé ha explicat Elena Martín, intèrpret també del col·lectiu, This is Real Love és un “espectacle pop, fàcil d’entendre per a tothom, però especialment pels joves”. Aquesta creació col·lectiva té lloc en un espai blanc i escèptic que, per mitjà de projeccions 360º i música en directe, esdevé festival de música, museu,  església o plató de concurs. En un no-espai sense grades, el VVAA Col·lectiu proposa una forma de teatre experiencial on l’espectador decideix fins on s’implica i participa.

This is Real Love beu de l’espectacle God is a dj de Falk Richter, portat a escena precisament per Juan Carlos Martel Bayod al Festival GREC de Barcelona de 2007, i de la ruptura real d’una parella de membres del col·lectiu. “L’espectacle ha evolucionat des de la seva estrena; hem pres distància i ens l’hem reapropiat”, ha afegit Max Grosse Majench.

El VVAA Col·lectiu, que no companyia, com els agrada definir-se perquè la direcció és compartida i fluctuant, compta amb Anna SerranoClara AguilarMarc SalicrúElena Martín i Max Grosse Majench, i la participació especial de Sofia Gallarate, absent en aquesta represa.

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari