Tot el que necessites per anar al teatre

Testimoni de càrrec

Testimoni de càrrec

Testimoni de càrrec (títol original en anglès Witness for the Prosecution) és una pel·lícula de Billy Wilder, estrenada el 1957 i protagonitzada per Charles Laughton, Marlene Dietrich i Tyrone Power. És l’adaptació de l’obra teatral d’Agatha Christie estrenada el 1953.

Sinopsi

Leonard Vole, un home jove i atractiu, és acusat de l’assassinat de la senyora French, una rica anciana amb qui mantenia una relació amistosa. El presumpte mòbil del crim és la possibilitat d’heretar els béns de la difunta. Tot i que les proves en contra seva són aclaparadores, Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa.

(!) ATENCIÓ! Vols ser actor per un dia?

Ara pots formar part del jurat i viure una experiència única i irrepetible, sentint l’emoció de compartir l’escenari amb els actors.

En cada funció, 8 espectadors prèviament seleccionats vindran convidats i formaran part del jurat que emetrà el veredicte d’innocència o culpabilitat de Leonard Vole. Sereu citats 1 hora abans de l’espectacle per a caracteritzar-vos amb roba i complements del anys 50, i fareu un breu assaig abans de convertir-vos en protagonistes d’aquesta intrigant història creada per la reina del suspens, Agatha Christie.

Només cal que escriviu un mail a teatredelravalbcn@gmail.com  amb el vostre nom, edat i telèfon. Les funcions són de dijous a diumenge, si hi ha algun dia en que no us és possible assistir, indiqueu-nos-ho també.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Raquel Velázquez Velázquez

  Vale la pena dar una oportunidad a una obra de teatro policial como es esta, con final inesperado como en toda obra de Agatha Christie. Buenas interpretaciones. Una pena que el teatro estuviera casi vacío, porque es una obra entretenida que, dentro de su género, no está nada mal y merece ser vista. Divertido ver a la Mari Pau Huguet entre el jurado…

  24/09/2016
 • Julià

  Totalment recomanable. Destacar l’Empar López i a en Jordi Coromina. Un clàssic molt ben adaptat.

  07/09/2016
 • Meritxell Soler Cos

  Genial, em va ensimismar!! Quins actorassos, del primer a l’últim, del protagonista al jurat!!!
  En vaig sortir encantada!
  Al Teatre del Raval sempre hi trobo unes propostes encertadíssimes! Felicitats!

  15/02/2016
 • maría j gonzález mondaza
  maría j gonzález mondaza

  Me ha gustado la propuesta y dirección, los personajes, el adentrarme por una trama que parece que es pero que no es, un mundo de grises y negros que nos evocan tiempos de posguerra europea, la impunidad de los asesinos y el magnífico guión de una de las autoras de novela negra más importantes como es Agatha Christie. Enhorabuena.

  30/01/2016
 • Josep Via Santacana

  Interesant proposta la del teatre del Raval fidel a la pel.licula pro aprofitant molt bé l´espai escenic i la mateixa platea aon els espectadors de la obra son part presencial presents a la sala aon es fa el judici. Si afegim la bona idea de donar opçio a participar desde el escenari com a jurat, es un alicient a afegir. Un bon treball de actors i actrius aon sobresurt Jordi Coromina com advocat defensor i Empar Lopez com testimoni de carrec, amb una caracteritzaçio molt conseguida.Si us dic que es un hora i mitja, que et pasa sense adonarse esta clar,es molt recomanable ja sigui com espectador o participant com a jurat desde l. escenari.

  21/12/2015
 • Josep Oliva Sasé

  Avui he vist en el Teatre del Raval aquesta adaptació de Marga Parrilla d’aquest clàssic d´ Agatha Christie. No em vull estendre amb l’argument ja que qui més qui menys ja ho coneix a part de no aportar pistes. Bona interpretació en general, destacant a Jordi Coromina com Sir Wilfrid Roberts. Bé l’escenografia, austera com és en realitat una sala de judicis. Així mateix m’ha agradat i he gaudit en canviar la butaca per l’escenari participant com a jurat, un al·licient més que valoro positivament. Si us agrada aquest gènere us ho recomano i si pot ser com a jurat, molt millor.

  19/12/2015