Tot el que necessites per anar al teatre

Tercets

Tercets

Tercets són dues obres breus escrites pel dramaturg Joan Oliver. El fil argumental que uneix les dues obres és el trio amorós.

Sinopsi

Tercet en re presenta a un escriptor que s’intenta dissimular la seva manca d’inspiració a través d’excuses com visites, una veïna …

A Gairebe un acte una parella fa plans per al seu casament. Un antic amic del noi aporta una informació rellevant sobre el passat de la noia … Tot s’acaba resolent en un final inesperat.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Dues obres curtes molt refrescants. Molt bona interpretació. Posada en escena senzilla, però suficient. La primera és un diàleg (monòleg) amb dos personatges que no apareixen en escena. Santi Ricard brillant. La segona és convencional, amb els tres personatges. Recomenable per passar una bona estona.

  21/03/2019
 • Ahir vaig estar a l’Escenari Joan Brossa veient aquestes obres escrites pel poeta i dramaturg sabadellenc Joan Oliver més conegut pel seu pseudònim, Pere Quart. Es tracta de dues peces curtes, Gairabé un acte (1929) i Tercet en Re (1959) i que dirigeix ​​Artur Trias.Tercet en Re és un monòleg o millor una obra per a un sol actor, que ens parla d’un escriptor que se li ha anat la inspiració i per desviar aquesta falta, parla amb altres personatges que en cap moment surten a escena i quan les converses es produeixen es transformen en silencis per al seu interlocutor. Interpretada per Santi Ricart de forma correcta. La segona Gairabé un acte tracta d’una parella que l’endemà es casen però aquest mateix dia apareix un altre personatge que enterboleix els plans de noces, i a partir d’aquí comencen els embolics que tots tenen com a temàtica el trio amorós. Igual que la primera interpretada de forma correcta per Queco Novell, Santi Ricart, Gemma Brió i Miquel Agell, però és que el tema no dóna per al lluïment dels actors. Dues obres que no avorreixen, bàsicament perquè no dóna temps, però que la sensació que em va donar és la d’estar en en el cercle catòlic del meu poble un diumenge a la tarda fa 40 anys. Per passar l’estona sense més

  16/03/2019
 • Dues peces de teatre d’en Joan Oliver, la primera com un monòleg teatralitzat, magníficament interpretat, la segona amb un final sorprenent. Recuperen un autor clàssic, de qui es pot gaudir tant la fina ironia que desprenen les seves obres, com d’un ús col·loquial de la llengua que no podem deixar perdre.

  14/03/2019
 • Tercet en re

  Gairebé un acte

  14/03/2019