Tot el que necessites per anar al teatre

Sunset Park

Sunset Park

Sunset Park parla d’un grup de joves que lluiten dia a dia per sobreviure i avançar davant d’un sistema que no les ho posa gens fàcil. Tots prop de la trentena, tots pobres, amb talent i intel·ligència, però ofegats per la situació. Una adaptació de l’obra de Paul Auster dirigida per Iván Padilla.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Laia Ferrer Sellés

  És inevitable pels de la generació que rondem els 30 sentir-nos identificats amb el que explica la novel·la d’Auster. El magnífic material de base ja és un punt a favor previ per a Sunset Park però tot i que l’adaptació i posada en escena són molt, MOLT, encertades el treball actoral trenca una mica el fil que connecta l’obra amb l’espectador. La fredor d’alguns dels actors és, doncs, l’únic punt negatiu de la funció, força recomanable en general.

  01/10/2014
 • A mi també m’agradat força. Trobo que el tema és molt actual, està bien ambientada i els actors fan una bona feina.

  07/09/2014
 • Desconec l’obra de Paul Auster però la posada en escena d’aquest grup de teatre ha estat prou creïble. El teatre crea una ambient d’apropament ideal per aquesta adaptació. Els actors escenifiquen molt bé l’obra i crec que queda ben clar quan es queden pensant, quan viuen el moment i quan estan en ‘pausa’. El decorat, la música i il·luminació molt correcte. Crec que és una adaptació molt encertada. I un final que sorprèn. Per la meva part, recomanable per una tarda de teatre.

  07/09/2014
 • Tema actual basat en la novel·la de P. Auster al que crec que Ivan Padilla en aquesta ocasió no li ha tret tot el seu suc. Bé la posada en escena i genial el teclista. Els actors, tots en general, els falta rodatge.

  07/09/2014
Articles relacionats

Una entrada teatral al nou curs

1 setembre 2014

S’obre el teló…. i apareix Setembre! Torna la feina, els anuncis de la vuelta al cole i els dies cada vegada més curts. No ens ajudarà sospirar davant un fons […]