Tot el que necessites per anar al teatre

Sonata de otoño

Sonata de otoño

Una figura indiscutible de l’escena actual argentina és Daniel Veronese.

Veronese mira al Nord i porta a escena, amb Sonata de otoño, una peça clau de la filmografia d’Ingmar Bergman. La família, en cinema o en teatre, pot pesar igual a Estocolm que a Buenos Aires.
 
La Charlotte és una pianista famosa. Un dia decideix anar a passar una temporada a casa de la seva filla. No s’han vist des de fa set anys. L’Eva, la filla, té quaranta anys i manté un cert ressentiment envers aquesta mare que no va prodigar mai amor a les seves filles. El seu marit, el Viktor, que és pastor protestant, serà testimoni del retrobament.
Höstsonaten es va estrenar al cinema el 1978 protagonitzada per Ingrid Bergman (en el seu últim paper cinematogràfic), Liv Ullmann, i Halvar Björk. Posteriorment se’n van fer moltes versions teatrals arreu del món. Veronese, que ja la va estrenar a l’Argentina, reproposa l’espectacle i torna a incidir en els sentiments més profunds de la relació entre mare i filla.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Una emoció sostinguda, irónica, amarga, tendre, que de vegades et treu un mig somrirure de reconeixement. Una posta en escena sencilla, que no necessita més, l’actor i les actrius ho omplen amb unes actuacion impressionants.

    08/11/2014