Tot el que necessites per anar al teatre

Solo per a Paquita

Solo per a Paquita

Genoveva Pellicer dirigeix el monòleg teatral Solo per a Paquita, interpretat per Anna Sabaté.

Sinopsi

Per la Paquita, l’amor és com el cafè: estimulant, amarg i necessari. Una addicció perillosa que s’ha de controlar per pura necessitat de supervivència. Com el cafè, la narració de les seves experiències flueix amb un sentit de l’humor negre i amarg (de vegades, gairebé absurd), mentre mostra a un personatge fràgil i fort, simple i complex al mateix temps.
Durant de la representació es van descobrint noves realitats, com si fos un joc de nines russes. Qui és realment la Paquita?

Fotos

Valoració espectadors
 • Rosa Manzanal

  L’obra és molt I molt interessant: text intel.ligent i actual i la interpretación d’Anna Sabaté és magistral (manté viva l’atenció del públic durant una hora I quart, usa registres diferents, comunica a la perfecció estasts d’ànim molt diversos). La direcció de Genoveva Pellicer és exquisita. No us la perdeu!

  21/02/2019
 • Gemma

  Espectacular actuació de l’Anna Sabaté, no la coneixia i m’ha encantat. Obra molt recomanable, amb un gir inesperat al final. Gràcies Teatre Barcelona per les entrades, ho hem gaudit molt :)

  20/02/2019
 • Ramon Canals

  Paquita sembla posseir a Anna Sabaté, en una interpretació tant intensa com un bon Espresso, en la que es buida i aconsegueix mantenir a l’espectador dins la història (amarga i divertida a parts iguals) del primer al últim segon. Una reflexió sobre la bogeria de l’amor, la innocència, la inconsciència i l’instint de supervivència. Molt recomanable.

  14/02/2019