Tot el que necessites per anar al teatre

Simone

Simone és una comèdia on la natura amenaçada decideix passar a l’acció per mantenir el seu propi ordre. Què passaria si de sobte un dia, de forma espontània i radical, la natura comencés a compensar tots els desequilibris que la humanitat ha creat i que posen en perill la supervivència del planeta? Què passaria si una d’aquestes mesures incidís directament sobre els humans i, més concretament, sobre els homes?

SINOPSI

Simó, el nostre ministre de Justícia, ha desaparegut voluntàriament. El dia en què el Parlament ha d’aprovar el seu nou paquet de lleis, un fet inexplicable el deixa fora de joc. La seva nova realitat física el converteix en una amenaça pels interessos del partit. Sap, en el fons, que ningú del seu entorn és de fiar, sobretot la seva dona, la Rosa, que té ambicions polítiques tant o més grans que les seves. Per protegir-se, contacta amb l’Iris, una prostituta a qui va salvar d’ofegar-se una nit en el llac d’un parc. En la seva desesperació, pensa que, potser, és l’única persona en la qual pot confiar o de qui es pot aprofitar sense patir cap perjudici.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
‘Simone’, una comèdia sobre poder i gènere de Daniela Feixas

‘Simone’, una comèdia sobre poder i gènere de Daniela Feixas

24 gener 2018

Què passaria si, de forma espontània i radical, la natura comencés a reaccionar davant els desequilibris que la humanitat ha creat i que posen en perill la supervivència del planeta? […]