Tot el que necessites per anar al teatre

Salvatge

Salvatge

Com un llum teatre presenta Salvatge, una obra que parla d’estimar, d’estimar diferent, d’estimar més, d’estimar millor, d’estimar molt, d’estimar moltes vegades, d’estimar amb dubtes, d’estimar però no massa, d’estimar-se primer a un i després a l’altre, d’estimar raro, d’estimar nou, d’estimar madur.

Salvatge mostra diverses perspectives d’una realitat molt propera a nosaltres, trencant el binomi amb parella/sense parella que portem sota la pell, que ens porta a l’angoixa i la contínua recerca d’una part de nosaltres mateixos que se suposa hem de trobar en una altra persona, derivant cap a una interpretació nociva de l’amor romàntic, en detriment de la independència, el desenvolupament individual i l’autoestima.

Sinopsi

Un grup d’amics i amigues que s’estimen de maneres molt diverses, diferents a les que estem acostumades a veure a les pel·lícules, i troben dificultats per tal de gestionar aquestes relacions que no veuen reflexades en els referents de l’imaginari col·lectiu del que ha de ser l’amor.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Una proposta jove i fresca, feta per gent jove i dirigida a tota mena de públics, mentre tinguin un esperit jove. Una reflexió encertada sobre l’amor, les seves virtuts i els seus perills, sobre la sexualitat i els respectius papers d’home i dona en la normalització de la sexualitat i en la recerca del feminisme. Bon text, àgil, ràpid, ben dirigit i unes magnífiques interpretacions corals. Passa ràpid, com un caramel agredolç. Genial quan diu “el que heu de fer els homes és callar”. NO US LA PERDEU.

    06/12/2019