Tot el que necessites per anar al teatre

Sacrifici

Sacrifici

On són els límits entre l’amistat i l’amor? Tindreu material per reflexionar sobre aquest assumpte veient aquest muntatge, que explica la història d’un artista, el seu amic de tota la vida i una noia disposada a qualsevol cosa per triomfar.

Sinopsi
En Nil, una jove promesa del món de la pintura, ha anat deixant de banda la seva carrera artística per tal de poder tenir una feina remunerada i tirar endavant el projecte de vida en comú amb la Lara. Però el retorn d’en Marc, un amic del Nil i gran admirador de la seva obra, i l’aparició de la Mia, una noia que fa de cambrera però que té vocació de cantant de rock i està disposada a fer el que calgui per triomfar, provocaran un seguit de canvis en la vida del Nil que ell no podrà controlar.

Una peça escrita i dirigida per Sergi Pompermayer, un autor teatral que ha escrit peces com Àngels, Refugiats i Cafè, entre d’altres, i que ha compaginat la seva feina com a dramaturg amb la de guionista per a sèries de televisió que van de Plats Bruts a Jet Lag.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Ahir a l’Off la Villarroel vaig veure aquesta obra que ha escrit i dirigeix ​​Sergi Pompermayer i que ens porta la companyia El Eje. Ens parla d’una parella jove amb una relació aparentment estable que aviat seran pares. Ell, un pintor amb certa fama per tal d’aconseguir una estabilitat econòmica deixa de fer el que sempre li ha agradat, pintar i es posa a treballar en el que troba. L’arribada d’un amic, un fill de papà, que feia anys no es veien donarà un gir total a les seves vides amb conseqüències no desitjades. Plena de tòpics, va plantejant reflexions sense aclarir ni donar respostes. L’obra transcorre de forma dinàmica, sense embuts físics ni verbals i amb música en viu. L’escenografia reuneix a l’escenari quatre espais i ambients diferents que romanen durant tota la representació. Les dues actrius i dos actors tots ells molt joves acusen en algun moment la manca de maduresa però en general fan un treball molt digne. L’únic que no em va fer el pes va ser l’inesperat final que em va resultar poc creïble, irreal i a mi em va deixar descol·locat. Una proposta per passar en general una molt bona estona. Si us animeu encara teniu avui i demà per veure-la, és a les onze de la nit.

    19/07/2017
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2017, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2017, descarrega’t la revista de TB

21 juny 2017

Ja hi tornem a ser… Publiquem la segona revista en paper de TeatreBarcelona! Enguany el Festival Grec es renova, començant per un relleu a la direcció. Francesc Casadesús pren les […]