Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 33,00€

Comprar Entrades

Cartellera / , ,

Rouge Fantastic Love

Ambientat en el París de la belle époque, Rouge, Fantastic Love és una vibrant història de passió, seducció, bellesa i elegància amb una banda sonora exquisida que inclou grans èxits de tots els temps com Lady Marmalade o Roxanne, i altres temes com Your Song, La Boheme, One Girl o Single Ladies.

SINOPSI

Vous êtes les bienvenus au Rouge!  Toulouse Lautrec ens narra aquest relat protagonitzat per Alessandro, un jove idealista de tendències anarquistes, que aprendrà que les seves idees no es defensen amb bombes sinó amb amor, i per Roxanne, la gran estrella del cabaret que dirigeix Joseph, el seu amant. Arribat el moment, ella haurà de decidir entre l’amor veritable o ser l’estrella de l’espectacle. I entre ells coneixerem al compositor Erik Satie, a Valentin i al misteriós Maestro de Cerimònies…Passin, ballin, cantin… i enamorin-se!

 

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Fotos

Rouge Fantastic LoveRouge Fantastic LoveRouge Fantastic Love

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Sonia Medi

  Terrible.

  10/01/2018

 • 12345

  Julià

  Espectacle millorable en molts sentits; qualitat del so justa, fil argumental fluix amb cançons aleatòries entremig. No em va transportar al mon bohemi ni al París de l’època. Escenografia molt senzilla. Per l’altre banda, bones interpretacions (majoritàriament), alguns temes molt espectaculara i música en directe, que avui en dia és cara de veure.

  11/01/2018

 • 12345

  Anna

  No em va agradar gens. Si algú té intenció d’anar-hi per sentir una mica la màgia que desprèn la pel·lícula Moulin Rouge de Luhrmann, que no hi vagi perquè no la trobarà. Ara bé, el que sí trobarà serà un conjunt de cançons mal enllaçades, que poc tenen a veure amb l’argument. Ah! I pels que no han vist la pel·lícula, que tampoc hi vagin perquè no entendran res. Decepcionant.

  12/01/2018

 • 12345

  Laia Rielo Balagueró

  Em va agradar molt l’espectacle, és un musical molt diferent! Les cançons estan tota l’estona entrellaçades per explicar-te la història i gairebé no hi ha diàleg. És com un gran concert! Els actors principals ho fan molt bé! Ara bé, el cor que fan les ballarines podria millorar. Tot i això, vaig passar una molt bona estona veient un espectacle de molta qualitat amb música en directe!

  13/01/2018

 • 12345

  Sandra Manero Viu

  ¡MARAVILLOSO! Espectáculo perfecto para pasar una tarde/noche en el teatro. Divertido y emocionante a partes iguales. Un cuerpo de baile espectácular que cautiva con sus bailes y unas voces, capitaneadas por Gisela, impresionantes! Tiene unos numerazos… ¡Yo repetiré sin duda! ¡Muy recomendable!

  14/01/2018

 • 12345

  Lluis Bosch Vallespir

  Una vergonya permetre embrutar la cartellera catalana amb aquest tipus d’espectacles lamentables.

  15/01/2018

 • 12345

  Eva Cruz Tapia

  Genial! Un espectacle amb música en directe fabulós. Em van encantar els números principals de la protagonista Gisela i tot el cos de ballarines també ho fan molt bé. Si us decidiu teniu la música i la diversió assegurades!!

  16/01/2018

 • Ferrán

  Dos horas de trepidante emoción, y divertimento disfrutando de un repertorio musical muy atractivo, y con una Giselda y un Toni Viñals fantásticos. Muy recomendable si quieres pasar un rato divertido y con la sonrisa como objetivo

  21/01/2018

Articles relacionats