Tot el que necessites per anar al teatre

Rojo o negro

Una nova forma de fer teatre, doncs cada instant és únic, irrepetible i intransferible. El joc i l’atzar com a punt de partida. El risc com a condiment explosiu. Dotze obres curtes de dramaturgs locals seran la base per descobrir un sense fi d’històries.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Neus Mònico Fernández

  Rojo o negro. VILELLA TEATRE. 3 Novembre 2014
  Divertit i original. Jo anava de vermell i en Lluís de negre. Abans d’entrar et fan triar fitxa (en una cara hi ha l’autor i a l’altre la seva obra). Nosaltres vam triar en Guillem Clua i la obra “Cámara” i “Pendonas” de Steven Forti. Després tries un sobre de color Vermell o Negre i una carta al atzar amb una frase que ens servirà per triar com volem que transcorri l’acció. A la sala ens vam asseure en un costat els vermells i a l’altre els negres. Un bombo, tipus loteria, fa sortir la bola que triarà l’autor de l’obra i l’obra que es representarà. Un altre bola serà la que ens donarà el número que tenim en el sobre cada espectador (hi ha el mateix número en el sobre vermell i el negre),el més ràpid tria l’actor que te que aconseguir el que li demana la carta. Un voluntari del públic llaça un dard a una diana i tria l’espai on transcorrerà l’acció. Així fins que zona l’alarma del rellotge indica que el joc s’acaba.
  En aquesta ocasió vam poder de gaudir de les sis obres que se’ns proposaven. Vam Començar amb “Pendonas” de Steven Forti, “Osasuna” de Jordi Diamant, “Cámara” de Guillem Clua, després “La llamada” de Laia Martí por partida doble, “Blablablanc” de Jordi Oriol i per últim como bonus track “Un acto heroico” de Victoria Szpunberg. Molt bones interpretacions per part de tots els actors !!!
  El dilluns 17 de noviembre funció amb els altres sis autors (Tola, Bardagil, Cunillé, Hibernia, Freijo y Rosich). No us la perdeu !!!

  07/11/2014
Articles relacionats

La dramaturgia catalana improvisa al Círcol Maldà

31 març 2014

Cartes, ruletes, loteries, atzar i espectacle. No parlem de la malaguanyada Eurovegas, sinó del casino teatral en què es convertirà el Círcol Maldà el proper mes d’abril. NOU FORMAT D’IMPROVISACIÓ El teatre d’improvisació és un fenomen a la ciutat de Barcelona. […]