Tot el que necessites per anar al teatre

Roger Berruezo: Historias jamás cantadas

Roger Berruezo: Historias jamás cantadas

Roger Berruezo presenta Historias jamás cantadas, un concert amb un repertori molt especial, amb cançons inèdites escollides especialment per a l’ocasió.

Sinopsi

Quan he cantat en un musical, he interpretat les cançons que altres havien escollit. Quan he volgut escollir, m’he embarcat en concerts personals però interpretant cançons que altra gent havia cantat. Aquest cop, he volgut escollir jo mateix el que ningú encara no ha escoltat. Cançons de diferents compositores i compositors que encara no havien fet el seu camí, que s’havien desat en un calaix o que s’han pensat expressament per mi. Cançons sota la meva mirada particular, que em ve de gust que la gent escolti i que podré considerar “meves” per, qui sap, fer-les companyes de viatge. Deixeu-me que us mostri aquesta tria inèdita, aquestes “ historias jamás cantadas ”.

Roger Berruezo


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Condal aposta per una primavera amb molt de teatre musical

El Condal aposta per una primavera amb molt de teatre musical

30 abril 2021

El Teatre Condal estrena una sèrie de concerts de cara a la segona meitat de temporada. Es tracta d’una serie de propostes i concerts de petit format, amb poques funcions, que es […]