Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 10,00€

Comprar Entrades

Roc Esquius: Likes

Roc Esquius: Likes

Roc Esquius i Dara Teatre presenten a la Sala Versus Glòries Likes, la seva comèdia més viral, que posa sobre la taula quants likes necessitem per poder, també, posar-hi un plat. Amb Núria Deulofeu, Bernat Mestre, Isidre Montserrat i Míriam Tortosa.

Sinopsi

La Berta, la Lídia, el Toni i el Pol són quatre companys accidentals que comparteixen un espai de coworking mentre miren de tirar endavant cada una de les seves professions. Cap dels quatre ha aconseguit treballar de la manera que esperava fer-ho. Bé, treballar sí, el que no han aconseguit és vendre’s i guanyar-se un bon sou; ningú els coneix.

A partir d’una foto fortuïta i una reacció inesperada a les xarxes, els quatre veuran com les seves vides canvien dràsticament. I és que comencen a ser algú, i saben com anar a més. El que no saben és on porta el camí. El què no saben és qui és aquell algú en qui es van convertint.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Fotos

Roc Esquius: LikesRoc Esquius: LikesRoc Esquius: LikesRoc Esquius: LikesRoc Esquius: Likes

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • Jordi Casas Duocastella
  12345

  Quatre personatges que treballen en àmbits diferents (una escriptora, una dissenyadora de moda, un programador web i un músic) comparteixen un espai de coworking i estan farts de treballs precaris (o gratuïts). Una foto penjada a les seves xarxes socials amb una informació de broma farà que de cop comencin a guanyar “likes” i seguidors.
  Comèdia divertida, un pèl exagerada per la facilitat amb què els arriba l’èxit als personatges, però que serveix de mirall d’aquesta època que vivim en què es valoren més els “likes” (o “agradaments” ) que el contingut en si, i en què es comparteixen milers de “fake news” sense verificar-ne la veracitat.
  L’obra tampoc fa una reflexió profunda d’aquest tema, és accessible per tots els públics, però al mateix temps fa que els espectadors es qüestionin certs comportaments a les xarxes.

  15/02/2019
 • Cristina Canals Sanchez
  12345

  Un comèdia sorprenent, divertida, ingeniosa i que ens farà reflexionar: Què faries per un like?

  02/02/2019

Articles relacionats