La Companyia Dara estrena ‘Likes’ de Roc Esquius a la Sala Versus Glòries

Redacció

Les noves maneres de sobreviure en aquesta “resplendent” societat que ens estem construint són cada vegada més surrealistes. Si no publiquem res a les xarxes socials, deu ser que no fem res, que no som ningú. Tant és així que dia rere dia estem presumint cada vegada més d’una meravellosa vida per tal de fer-la realitat. Si semblem millors, serem millors. A això sumem-li que, cada vegada més, el futur professional va més lligat a la imatge; qui vol treballar amb algú que no agrada a ningú? I ara la pregunta: fins on arribaries per tenir el millor perfil del món?

Aquesta és la premissa de Likes, la nova comèdia de la Companyia Dara, escrita i dirigida per Roc Esquius que estrena aquests dies la Sala Versus Glòries. Es tracta d’una obra que parla sobre les vides que intentem aparentar a través de les xarxes socials, i tot l’esforç que ens suposa mantenir-les perquè mai ningú arribi a saber la precarietat en la qual vivim.

Likes és la sisena producció de la Companyia Dara després d’èxits com iMe, Mars Joan i Claqué o no, entre d’altres. El seu autor i director, Roc Esquius, també ha escrit peces com Sàpiens que es va estrenar a la Sala Flyhard dirigida per Sergi Belbel i la recent ELI representada també a la Sala Versus Glòries.

Dara neix el març del 2014 com a companyia teatral per portar a terme el seu primer projecte, iMe, amb la idea de crear un espai estable de creixement artístic i personal. La principal motivació és la de fer teatre de contingut contemporani i proper amb el públic, amb la intenció de commocionar, d’explicar coses que potser encara no tenen nom, i si pot ser, barrejant comèdia amb tocs de ciència-ficció. Dara va sorgir a partir de la unió de cinc membres: Núria Deulofeu (actriu i comunicació), Roc Esquius (actor, dramaturg i director), Bernat Mestre (actor, compositor i distribució), Isidre Montserrat (actor i distribució) i Mireia Pàmies (actriu i producció executiva).

Articles relacionats
Comentaris
  • monica cuadrado

    Una obra molt recomanable, 90 minuts que es fan curts, un ritme i unes actuacions impecables.

    Respondre
    16/02/2019