Tot el que necessites per anar al teatre

A cada rey su merecido

A cada rey su merecido

“A cada Rey su merecido” ens duu a una guerra perpètua, un conflicte que ara ha travessat els murs de la casa del vell Odell enfrontant als seus dos néts, Zarek i Agatón. Un text que, en essència, torna a qüestionar les guerres fratricides, de qualsevol cultura i temps, els llaços i llinatges familiars i que proposa tornar a les bases de qualsevol conflicte i deixar que l’espectador torni a plantejar-se el “sempre ha estat així, i així seguirà sent”.
Mancat d´una localització determinada tot ressona i a través del verb i la pulsació dels personatges sentirem l’absurd d’aquests ideals que porten a morts i assassinats incomprensibles .

Sinopsi
Ya nadie recuerda el inicio de esta guerra perpetua. Ahora ha atravesado los muros de la casa del viejo Odell enfrentando a sus dos nietos, Zarek y Agatón. Un texto que, en esencia, vuelve a cuestionar las guerras fratricidas, de cualquier cultura y tiempo, y los lazos y linajes familiares.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • És una obra de teatre perfecte per les condicions escenogràfiques que té. El fet de ser un teatre petit, fa que els cops de so i els objectes que volen, fa que tot això t’impresioni molt més. La historia d’una guerra dins d’una guerra es bastant típica, però em reitero, el fet de la proximitat teatral fa que t’introdueixes molt a la historia, i acabis patint tú també. M’ha agradat molt en general. El tracte al després de la obra amb els actors, molt acollidora.
    Repetiria.

    30/01/2017