Tot el que necessites per anar al teatre

Rastres_Argelers

Rastres_Argelers

Argelers: aquestes són les últimes paraules que l’àvia de la Clara i la Joana va dir abans de morir. La resposta la trobaràn en un vell dirari. Rastres_Argelers, una obra d’Aina Huguet.

Sinopsi

Barcelona 2001. Una trucada. Dues germanes. Uns papers vells. I les últimes paraules de l’àvia, amb un nom que neix de molt endins i ressona en el silenci: «Argelers». Per què, Argelers? Això és el que es pregunten la Clara i la Joana la nit abans del funeral de la seva àvia. I ho descobriran a través de la lectura d’un diari personal que fins ara havia estat desat en una capsa vella, a dins d’un calaix del pis… i de la memòria.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Jordi Casas Duocastella

  Colpidor muntatge que homenatja els refugiats de la Guerra Civil al camp d’Argelers. Tot i l’austera escenografia, les dues actrius aconsegueixen transmetre a l’espectador les penúries que van patir els refugiats del camp de concentració, una taca negra de la història que encara no és prou reconeguda per les autoritats responsables.

  15/11/2019
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola

  Un muntatge de text valent que, amb moltíssima delicadesa, aconsegueix explicar un dels episodis més durs i més amagats de la història recent doncs ni els vencedors de la guerra, ni el país veí, no han volgut parlar-ne massa i han volgut fer veure que allò no va passar. Una peça ben documentada, plena de subtileses interpretatives i amb molt dignes moments dramàtics. Una gran oportunitat de viure de la mà de dues dones la duríssima experiència de l’exili i del camp de concentració d’Argelers. Una peça extraordinària que deixa empremta. Una petita joia que s’ha de veure. La ressenya sencera a https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/11/30/rastres_argelers/

  30/11/2018
Articles relacionats
‘Rastres_Argelers’, un homenatge als refugiats de la Guerra Civil a El Maldà

‘Rastres_Argelers’, un homenatge als refugiats de la Guerra Civil a El Maldà

9 novembre 2018

Rastres_Argelers, escrita i dirigida per Aina Huguet, és un homenatge als refugiats de la Guerra Civil que es podrà veure a El Maldà del 12 de novembre al 6 de desembre. L’obra explica […]