Tot el que necessites per anar al teatre

Rastres_Argelers

Rastres_Argelers

Argelers: aquestes són les últimes paraules que l’àvia de la Clara i la Joana va dir abans de morir. La resposta la trobaràn en un vell dirari. Rastres_Argelers, una obra d’Aina Huguet.

Sinopsi

Barcelona 2001. Una trucada. Dues germanes. Uns papers vells. I les últimes paraules de l’àvia, amb un nom que neix de molt endins i ressona en el silenci: «Argelers». Per què, Argelers? Això és el que es pregunten la Clara i la Joana la nit abans del funeral de la seva àvia. I ho descobriran a través de la lectura d’un diari personal que fins ara havia estat desat en una capsa vella, a dins d’un calaix del pis… i de la memòria.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • Victòria Oliveros Layola
    Victòria Oliveros Layola
    12345

    Un muntatge de text valent que, amb moltíssima delicadesa, aconsegueix explicar un dels episodis més durs i més amagats de la història recent doncs ni els vencedors de la guerra, ni el país veí, no han volgut parlar-ne massa i han volgut fer veure que allò no va passar. Una peça ben documentada, plena de subtileses interpretatives i amb molt dignes moments dramàtics. Una gran oportunitat de viure de la mà de dues dones la duríssima experiència de l’exili i del camp de concentració d’Argelers. Una peça extraordinària que deixa empremta. Una petita joia que s’ha de veure. La ressenya sencera a https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/11/30/rastres_argelers/

    30/11/2018

Articles relacionats