Tot el que necessites per anar al teatre

Quim Masferrer: Bona gent

Quim Masferrer: Bona gent

Un homenatge al públic. Això és el que el conegut presentador del programa de TV3 El Foraster, Quim Masferrer, té l’objectiu de fer amb l’espectacle Bona Gent.

Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, direccions, escenografies…, però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic. Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit, molts protagonistes que escriuran l’argument d’aquesta experiència.


Valoració espectadors
 • Jordi Casas Duocastella

  No sóc especialment seguidor del programa “El foraster”, però sí que aprecio molt el saber fer i el tracte del Quim Masferrer amb tota la gent que es troba, mostrant la vida d’aquests pobles petits amb bona part de població envellida i sent testimoni d’un estil de vida que es va acabant, fet que em provoca una certa tristesa. El programa de Benifallet, cinc anys després de la seva primera visita, n’és un emotiu bon exemple.
  Pel que fa a l’obra “Bona gent”, el protagonista és el públic, i m’he de treure el barret amb la capacitat del Quim per treure històries a la gent, establir connexions entre elles i crear un clima entranyable de bon rotllo. Així, com que el públic canvia, cada funció és completament diferent de les altres. A més, viure-ho en directe ho fa encara divertit que les funcions que fa a “El foraster”, per la por que et pugui preguntar a tu i per ser testimoni de com crea l’espectacle sense un guió preparat. Un autèntic crack.

  26/11/2019
 • Jordi V

  Com a “fan” del Forester l’espectacle és imprescindible.
  És espectacular la capacitat d’improvisació d’en Quim!. Vam viure un espectacle únic!

  A més a més al final de la funció vam poder conèixer en Quim!

  Molt i molt recomanable!

  28/10/2019
 • Segra

  Espectacle molt original i molt fresc. Cada funció és diferent ja que el públic és el protagonista.
  En Quim té un do especial per connectar amb la gent i fer que l’espectacle sigui molt divertit i a vegades emotiu i tot.
  Molt recomenable.

  28/10/2019
Articles relacionats
10 propostes per gaudir de l’estiu més teatral a Barcelona!

10 propostes per gaudir de l’estiu més teatral a Barcelona!

11 juny 2021

1. Una boda… i un funeral? Clara Segura i el director Oriol Broggi tornen a les arrels italianes que tan bons resultats els han donat anteriorment amb Una giornata particolare […]

Quim Masferrer: “M’agraden artistes i músics que no pensen com jo i no deixaré d’estimar el seu art”

Quim Masferrer: “M’agraden artistes i músics que no pensen com jo i no deixaré d’estimar el seu art”

29 setembre 2019

Per Rubén Garcia / @RuGarciaE Quim Masferrer (Sant Feliu de Buixalleu, 1971) és conegut per ser el fundador de Teatre Guerrilla i ànima de l’èxit televisiu d’El Foraster (TV3). També l’heu vist al […]