Tot el que necessites per anar al teatre

Queco Novell: Confessió d'un expresident

Queco Novell: Confessió d'un expresident

Confessió d’un expresident amb Queco Novell, al Club Capitol fins al  24 de juliol de 2016

Queco Novell interpreta una peça nascuda en el sí del festival PIIGS, dedicat a les noves dramatúrgies europees sorgides al voltant de la crisi econòmica, de la qual ja es va oferir una lectura dramatitzada fa dos anys i que ara arriba als escenaris catalans amb direcció de Xavier Ricart.

SINOPSI

La crisi financera, la desconnexió de la classe política amb el poble, el segrest econòmic als països endeutats, la corrupció, la vella política i la nova, les privatitzacions, l’entrada de capitals estrangers, son conceptes que ja no ens estranyen i han passat a formar part de les nostres vides.

El nostre protagonista parla de tot això des de la llibertat, la tranquil·litat de qui ja no ha de mesurar les seves paraules. I amb una àcida ironia. No busqueu de quin expresident estem parlant perquè poden ser molts. En aquests temps que ens ha tocat viure si fots una cossa a un arbre en cauen deu.

*COL·LOQUI – DEBAT: Dimecres, 13 de juliol després de la funció de les 20.30h. moderat per Mònica Terribas amb la participació de David Fernández (CUP) i Queco Novell.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Queco Novell i el cinisme d’un expresident que ha portat el seu país al llindar de la crisi

Queco Novell i el cinisme d’un expresident que ha portat el seu país al llindar de la crisi

27 juny 2016

Queco Novell es posa a la pell d’un expresident que, després de portar el seu país a la crisi, decideix confessar-se davant del poble. Confessió d’un expresident, de l’italià Davide […]