Tot el que necessites per anar al teatre

Quan acabi la nit

Quan acabi la nit

Un home recorre l’Antàrtida en travessia solitària, arrossegant el seu trineu. Tres joves d’after comparteixen les seves idees i somnis, incapaços de tornar a casa. Una noia espera a l’aeroport el vol que li canviarà la vida. Tres històries desvinculades entre si però lligades per la mateixa pregunta: davant de la certesa de que no som immortals, a què destinar la nostra vida? Aconseguir una gran fita memorable? Rendir-se al plaer i la diversió? Seguir el camí dels nostres somnis anhelats però mai realitzats? En definitiva, com fer que la vida valgui la pena?

Quan acabi la nit es podrà veure del 31 d’agost al 25 de setembre i forma part d’El Cicló, Cicle de Companyies Independents de Barcelona.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Hebert Parodi

  Eterns dubtes: què fem amb la nostra vida? Quan acabi la nit, començarà realment un nou dia o serà una repetició de la grisor coneguda de l’anterior? Tot això podria sonar a “tostón”. En absolut. Tres històries ben diferents, amb les que t’identifiques en major o menor mesura, amb tocs d’humor però amb càrrega dramàtica al mateix temps.Una noia que vol? deixar enrera el seu món còmode i marxar a un nou país, un explorador solitari que únicament? vol assolir una gesta i uns amics que no saben -gosen?- acabar una nit de festa. En tots els casos, les expectatives del que hi ha més enllà, la por a tornar al dia a dia, ple de somnis no assolits i ni tan sols perseguits, a preguntar.-se si la seva vida és la que volen, si hi ha alternatives i si són valents per a abraçar-les. Tots ells s’enfronte a aquestes preguntes esperonats per algú a qui gairebé no coneixen però sap com tocar el punt de la seva ànima on dormen tots els dubtes.
  Els tres actors interpreten magníficament nou personatges sense gairebé temps de transicions entre històries, perfectament marcades pel so i il·luminació.

  30/09/2016
 • ignasi tomás lopez-doriga

  https://culturayalgomas.wordpress.com/2016/09/08/quan-acabi-la-nit-historias-de-huidas/

  08/09/2016
 • san

  Intenta plantear unos dilemas morales pero aburre tanto que te duermes en 20 minutos.Parece una obra de fin de curso,sin esencia ni contenido.

  08/09/2016