Tot el que necessites per anar al teatre

Punt de fuga o la moral de l'herbicida

Punt de fuga o la moral de l'herbicida

Punt de fuga o la moral de l’herbicida és un espectacle de la Companyia ÉsGrata amb dramatúrgia de María Porras i dirigit per Eduard Tudela.

SINOPSI

El món com el coneixem té els dies comptats. La nostra civilització és molt a prop de la seva data de caducitat: una de nova i de millor li està agafant el relleu gràcies a una misteriosa organització que remunta els seus orígens al nostre futur.

En un dels centres d’embarassades per a repoblar la Terra, tres persones viuen les seves darreres hores abans de l’imminent final (o hauríem de dir principi?): el Nois (un dels membres de l’organització), l’Ema (que porta cinc mesos adormida) i l’Altra.

Fins a quin punt els nostres errors són, en realitat, una conseqüència de la nostra naturalesa? Som lliures en les nostres decisions o tots juguem el nostre rol dins d’una sèrie d’esdeveniments predeterminats? Tot el que passa ja ha passat? És el temps un bucle sense fi? Si en tinguéssim l’oportunitat, sabríem reescriure la història? I és que el fi (no) justifica els mitjans.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració