Tot el que necessites per anar al teatre

Peter Pan el Musical

Peter Pan el Musical

Peter Pan el Musical s’ha convertit en un dels espectacles de Teatre Musical més aclamats i ratificats per la crítica, considerat com el millor espectacle musical familiar dels últims anys a Espanya. Ha estat durant 19 anys representant-se per tot el món i ha estat vist per més de 4.000.000 d’espectadors en els més de 4.500 representacions. Representat per tot Espanya durant gairebé dues dècades, torna de nou aquest ja clàssic dels escenaris. Representat al West End de Londres i girat per Mèxic, Colòmbia, Uruguai, Portugal i Espanya. La Productora espanyola Theatre Properties ha realitzat grans èxits musicals com “Jekyll & Hyde“, “L’Home de la Manxa“, “Shrek”, o” Annie” entre molts altres.

Peter Pan ens submergeix en un món, on fantasia i realitat ens transporten al país dels somnis creant un ambient màgic. L’espectacle compta amb grans decorats mòbils i una fascinant il·luminació al costat de espectaculars coreografies, acrobàcies i meravelloses cançons a ritme de rock, blues i soul.

Sinopsi

Indis, pirates, nens perduts i altres personatges de Mai Més, ens transporten a aquest país a través, per descomptat, de l’increïble vol de Peter, Wendy, John i Michael, on a més de veure les mítiques sirenes, s’enfrontaran al Capità Garfi i els seus pirates. El nen del vestit de fulles ens va deixar un missatge que perduraria per sempre en els nostres cors: Està en els teus somnis, en la teva imaginació, recordal… i sempre hi serà.

* Els nens menors de 12 mesos que no ocupin seient no paguen.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració