Tot el que necessites per anar al teatre

Peggy Pickit ve el rostro de Dios

Peggy Pickit ve el rostro de Dios

Peggy Pickit ve el rostro de Dios és un text del dramaturg alemany Roland Schimmelpfennig que oscil·la entre el vodevil estrident i la sàtira corrosiva on es qüestiona la relació entre el món subdesenvolupat i Europa.

Sinopsi

Dues parelles d’amics, antics estudiants de medicina, es retroben al cap d’uns anys. El temps i la distància han fet la seva feina i han obert un abisme entre els personatges. Cada parella enveja l’altra: els uns envegen la felicitat conjugal del matrimoni dels primers, els altres envegen els sis anys d’aventura africana dels segons. Les dues parelles es troben en un moment crític.

Una follia embriagadora, a l’aguait, segresta els personatges i els aïlla. Isolats, s’obsedeixen en la seva visió occidental del món. Peggy Pickit ve el rostro de Dios és una reflexió lúdica, irònica i càustica sobre l’enveja i el sentiment de culpabilitat del món occidental.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Tantarantana estrena ‘Peggy Pickit ve el rostro de Dios’, una comèdia dramàtica i punyent

El Tantarantana estrena ‘Peggy Pickit ve el rostro de Dios’, una comèdia dramàtica i punyent

14 gener 2020

El Tantarantana ja ha presentat en roda de premsa la seva nova estrena teatral. Es tracta de Peggy Pickit ve el rostro de Dios, una obra de Roland Schimmelpfenning que […]