‘Pecats imperdonables’, una comèdia-thriller, s’estrena al Teatre Borràs

Redacció

El Teatre Borràs estrena el pròxim 12 de març Pecats imperdonables, una comèdia amb estructura de thriller escrita per Benjamín Cohen en què els espectadors intervenen en el seu desenvolupament i poden determinar el final. Dirigida per Edu Pericas, l’espectacle ofereix l’oportunitat de formar part determinant de la trama i la conclusió de la història com a peculiaritat i màxim atractiu de la proposta. Aquesta fórmula s’ha fet servir amb èxit en algunes altres obres teatrals i, fins i tot, “les noves pel·lícules interactives aparegudes en Netflix, encara que en aquest cas aplicada a el teatre”.

El públic podrà notar que està davant d’un muntatge diferent des del mateix moment d’entrar al teatre. Primer de tot, quan comenci l’espectacle, a diferència d’allò que passa normalment, no se’ls demanarà que desconnectin els mòbils. Ben al contrari, se’ls convidarà a mantenir-los encesos per fer-los servir durant la funció per decidir, a través d’una aplicació, cap a on volen que es decanti la trama en set moments diferents de l’espectacle. Això farà, a més, que cada funció pugui ser diferent de la resta.

Edu Pericas ha adaptat la història per ambientar-la al Delta de l’Ebre, fent-la més propera, i, més concretament, durant la Revetlla de Sant Joan. A escena, trobarem els intèrprets Agnès BusquetsPeter VivesRubén Yuste o Miquel Sitjar, entre altres, tots ells amb llarga experiència en el món de la comèdia. Els seus personatges mostren, a través de cadascun dels pecats capitals, la misèria de l’ésser humà.

La història ens presenta una família que, després de barallar-se per l’ herència del pare, decideix reunir-se per posar pau. Però, el que se suposava que anava a ser un acte de reconciliació, es converteix en una batalla mortal. Es podrà veure del 12 de març al 3 de maig al Teatre Borràs de Barcelona.

Articles relacionats
Comentaris
  • Xgallardo

    Una vergüenza, teatro cerrado y ni una sola explicación ni nota ni comentario!!! Lamentable. En espera a una respuesta por parte del teatro.

    Respondre
    13/03/2020
Enllaç copiat!