Tot el que necessites per anar al teatre

Paradise

Paradise

Arriba Paradise, un nou espectacle amb Albert Baró, Artur Busquets, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser i Albert Salazar.

A PARADISE veurem tres històries que passen en un mateix espai, l’habitació d’un prostíbul. Tres relats que ens parlen de la família, de la soledat i de l’amor. Cinc actors interpretant amb honestedat a nou personatges que busquen el seu paradís perdut. Una comèdia construïda des del drama, amb tocs esperpèntics, i amb la Veroshka com a narradora i còmplice de l’espectador. Benvinguts al Paradise.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Quique Muro López

  Admirable capacitat d’arrencarli una gran i saníssima rialla a l’espectador i en menys d’un minut arribar-li al cor, fent-lo pensar en la gran quantitat de realitats que s’han de canviar a la nostra societat. Prova irrefutable que els actors i actrius catalans joves estan molt preparats.

  05/11/2017
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  La temporada pasada me quedé con las ganas de ver esta obra quentanto me habían recomendado y hoy por fin (a pesar de la lluvia y de las plateas semi vacías por la situación política actual) he podido disfrutarla!!
  Me ha encantado! Las 3 historias que ocurren en el prostibulo Paradise no serán recordadas dentro de unos años por su profundidad pero personalmente me han hecho desconectar de mis problemas y me han hecho pasar unos 80 minutos estupendos!!
  Es un alivio que la nueva hornada de actores que serán nuestros actores en el el futuro vienen con ganas y con fuerza! Se agradece el verles disfrutar en el escenario!

  Y ojo con Elisabet Casanovas que está llamada a convertirse en una de mis actrices favoritas ☺️
  Por cierto… qué alegría ver el teatro lleno de jóvenes espectadores

  18/10/2017
 • Josep Oliva Sasé

  Ahir al Poliorama vaig estar veient aquesta obra escrita i dirigida per Oriol Vila i Raquel Salvador. Ens situa en un prostíbul on a través de tres històries i presentat com a comèdia divertida, i realment ho són, cadascuna d’elles ens relata amb un llenguatge sense cap tipus de tabús, la part amarga d’aquests locals. que s’amaga darrere d’aquestes noies i què les ha portat allà, parla de transsexualitat, i ens mostra el perfil del client assidu que quan entra per la porta, es desemmascara i mostra la part que ningú coneix de la seva personalitat. La posada en escena i la escenograía és molt atraient amb llums, efectes i música molt aconseguits. Pel que fa a la interpretació, fantàstics els cinc, llàstima que Elisabet Casanovas que exerceix de madame i narradora no tingui més contingut. Artur Busquets que representa dos personatges, més que notable i Albert Baró, Adrian Grösser i Albert Salazar, representen també dos personatges un com nois i en la tercera història es transformen en tres prostitutes, genials. M’ho he passat molt bé i he rigut i molt, alhora que en alguns moments també he entristit. Molt recomanable encara que com ja he dit el llenguatge pot ser que incomodi a algú i ho dic perquè la senyora del meu costat es va senyar i es va posar les mans al cap en diverses ocasions.

  12/10/2017
 • Irene Sanz Galván

  Me ha gustado mucho ha sido divertida y que metan el tema de la transexualidad me parece genial

  28/04/2017
 • Mireia grau camps

  Paradise un prostíbul on brollen emocions, uns actors que ho deixen tot, tres històries que et fan riure i entendrir. Un ambient sòrdid, un llenguatge dur però sense caure a la grolleria, en definitiva un excel•lent lloc on compartir teatre i gaudir d’uns joves que s’atreveixen en tots els registres.

  28/12/2016
Articles relacionats
Paradise, la comèdia jove amb llums de neó

Paradise, la comèdia jove amb llums de neó

17 octubre 2017

Després de sis funcions al Poliorama i una modesta gira per Catalunya, l’espectacle Paradise torna, finalment, per fer temporada al mateix teatre que va acollir, ja fa unes mesos, la […]

Benvinguts al ‘Paradise’, el prostíbul on s’hi busca molt més que sexe

Benvinguts al ‘Paradise’, el prostíbul on s’hi busca molt més que sexe

19 desembre 2016

Nico&Sunset, Raquel Salvador i Oriol Vila, presenten una comèdia amb tocs esperpèntics i molt sentit de l’humor construïda des del drama. Paradise, protagonitzada per joves actors televisius com Elisabet Casanovas, Albert Baró o […]