Tot el que necessites per anar al teatre

Palabras de Miguel

Palabras de Miguel

Aquest espectacle és un homenatge al poeta Miguel Hernández a través de la correspondència mantinguda amb la seva esposa, Josefina Manresa, al llarg de la seva vida.

Durant una hora s’aniran desgranant anècdotes, poemes, cançons i fragments de les cartes escrites per Miguel, reflectint les quatre etapes de la seva vida que comprenen la seva relació amb Josefina.

En primer lloc, es recordaran les cartes romàntiques de la seva etapa de nuvis durant l’estada de Miguel a Madrid; seguidament, el principi de la Guerra Civil i el seu pas pel front; posteriorment, la seva detenció i periple per la presons espanyoles i finalment la seva arribada a la presó d’Alacant i mort.

A través de totes aquestes cartes, coneixerem la figura del poeta des d’un punt de vista humà, com a pare i espòs. Tots aquests textos, es completaran amb cançons i poemes amb l’acompanyament d’un pianista.

Aquest espectacle va estar inclòs a la programació que va tenir lloc, a nivell nacional, en els anys 2009/2010 amb motiu del Centenari del naixement de Miguel Hernández.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració