Tot el que necessites per anar al teatre

Osos en el agua

Una de les companyies més trencadores del panorama teatral, Labuena Compañía, ens conviden a evolucionar. Pot el teatre fer-nos canviar? Ells n’estan convençuts. Atreveix-te a tocar fons i emprendre un canvi gràcies a aquesta proposta entre la comèdia i la performance que de ben segur et farà transformar.

SINOPSI

Són necessaris els canvis? Es pot canviar? Realment volem canviar? Estem preparats per a canviar? És necessari canviar de postures còmodes per a buscar postures incòmodes i abandonar la placidesa que era la nostra existència? És la placidesa, la comoditat, un error? Tenim l’obligació de rescatar-nos? Estem destinats a canviar el món? Aquest tipus de preguntes són les que em faria si fós un ós a l’aigua. Un ós a l’aigua, amb les seves passes lentes, sempre sap cubrir les seves necessitats.

Fotos

Valoració espectadors
  • Con solo dos personajes y prácticamente sin elementos de atrezzo, esta obra ofrece un espectáculo interesante, donde tiene cabida la reflexión, el humor, algo de improvisación, la cercanía,…. y los actores muyyyyy bien. Recomendable.

    24/10/2014
  • Reflexión constante, dinámica y con ese toque de humor que te saca cada tanto una risa ruidosa :).
    Aplausos merecidos!!!

    molta sort Osos en el agua!

    23/10/2014