Tot el que necessites per anar al teatre

Órdago a la grande

Órdago a la grande dirigida per Arantza LópezVero Cendoya, una obra que narra la història de sis persones que es troben davant la mort i que fan balanç dels èxits i fracassos que han acumulat al llarg de les seves vides. L’espectacle compta amb mesures d’accessibilitat i neix d’un procés de creació col·lectiva entre sis intèrprets amb i sense diversitat funcional.

Sinopsi

«Fer un órdago» és un envit en el qual un jugador de mus aposta el joc complet i arrisca tot el que té. Si surt bé, guanya la partida.

Sis persones es troben davant la mort i es veuen en la tessitura de fer balanç dels èxits i fracassos que han acumulat al llarg de les seves vides. Qui s’atreveix a assumir el màxim risc? Qui s’atreveix a tirar un órdago?

Órdago a la grande és una peça de creació col·lectiva dirigida per Vero Cendoya i Arantza López que neix d’un aprenentatge comú amb sis actrius amb i sense diversitat funcional.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El TNC acull la 4 edició del Festival Simbiòtic d’arts escèniques accessibles

El TNC acull la 4 edició del Festival Simbiòtic d’arts escèniques accessibles

24 novembre 2019

El Teatre Nacional de Catalunya acull la quarta edició del Festival Simbiòtic, el qual es referma com a primer festival d’arts escèniques accessibles i recupera la seva essència: “Només és teatre si és per a tothom”. A […]