Tot el que necessites per anar al teatre

Nosotros no nos mataremos con pistolas

Nosotros no nos mataremos con pistolas

Les companyies valencianes Wichita Co i Tabula Rasa presenten Nosotros no nos mataremos con pistolas, un text que va fer guanyar al seu autor, Víctor Sánchez Rodríguez, e Premi a la Milllor Autoría Revelació als XIX Premis Max.

Sinopsi

16 de juliol, dia de la Verge del Carme. Una reunió de vells amics en un poble amb mar. Feia temps que no es veien tot i que no saben per què van deixar-se de veure. El poble sencer es prepara per festejar però no és la única efemèride del dia. Hi ha una altra, però ningú no vol recordar-la.

Hi ha un dinar que acaba en una altra cosa. Molts records, alguns enverinats. Al carrer, una processó. Una amiga plora quan escolta la música i no sap dir per què.

El dia avança i alguns tenen l’esperança que la reunió pugui arreglar les seves vides. La nit caurà intentant recuperar tot el temps perdut. Cap a on es dirigeix la generació dels que van néixer als 80?

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Avui i ja en l’última funció al Tantarantana he pogut veure aquesta obra escrita i dirigida pel dramaturg valencià Víctor Sánchez Rodríguez i que ha portat la Companyia tambè valenciana Wichita CO / Tabula Rasa. Ens parla de desencís i frustració dels joves de trenta i tants anys nascuts a la dècada dels 80. Cinc amics tres dones i dos homes que feia cinc anys que no es veien decideixen retrobar-se a la casa d’una d’ells per celebrar una festa . El que comença amigablement, té el temps comptat perquè la beguda fa que aviat s’obri la caixa dels trons, ja que no tot és de color de rosa com volen fer veure i afloren les seves misèries i dificultats. Addiccions, sexe, frustració, les seves tendències sexuals tot té cabuda en les seves acalorades discussions plasmades en un magnífic text que se’ns presenta dividit en sis escenes i que ens fa reflexionar sobre cap a on anem, convidant l’espectador a treure les seves pròpies conclusions. Una senzilla escenografia amb una cortines que conformen la caixa escènica on els cinc actors ( Roman Méndez de Hevia, Laura Romero, Lara Salvador, Bruno Tamarit,i Silvia Valero) fan un treball coral extraordinari i individualment dibuixen cadascun el seu personatge amb una perfecta dicció i naturalitat que ho fan totalment creïble. Teatre en estat pur, una petita joia. Espero que tornin i si és així us asseguro que és un imprescindible.

    08/10/2018
  • Gran obra amb gran repertori d’actrius i actors joves.
    Molt d’humor dins el drama. La buidor de les persones.
    Un pèl llarga, potser.

    28/09/2018