Tot el que necessites per anar al teatre

Non Solum

Desesperadament, un home sol es multiplica per respondre una pregunta: què està passant aquí? I mentre nosaltres riem, a un d’ells li agafa per riure de res. Un altre canta una cançó. Un altre ens explica la seva primera vegada amb un extraterrestre. La resta s’enfaden al adonar-se que tots són un mateix. Viatgen junts amb una dona adormida dins d’una caixeta. Camí del paradís on sembla que totes les preguntes tenen resposta i el dolor existeix només una miqueta. En el seu trajecte l’acompanya algun bolero, una caixa de fusta i unes ulleres de plàstic que semblen de mentida. El seu destí és dubtar relativament de tot en absolut.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Enrique Molina Puyo

  M’ha sorprès força la vena còmica del Sergi López, acostumat a veure’l en papers més o menys dramàtics. El text és curiós, diferent, original, divertit, i ell li treu molt de suc. Molta qualitat tot i l’economia de mitjans. Recomano l’espectacle completament.

  03/04/2017
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Básicamente he comprado las entradas porque estoy enamorado del buenorro de Sergi López (como tod@s) y porque es un actorazo!! Pero no sabía yo que tenía esta vena cómica! Y me ha enamorado mucho más!!
  Al principio del show me he quedado un poco a cuadros. No acababa de ubicarme y no sabía ni lo que estaba viendo. Pero una vez le coges el ritmo es impresionante. Solamente por el sketch en el que explica la primera relación sexual de la historia ya vale la entrada el pago de la entrada jjajaja
  Os dejo que voy a comprar entrada para su siguiente show… jajajaja

  30/03/2017
Articles relacionats
Sergi López: «El riure és una arma brutal; ‘Non solum’ i ’30/40 Livingstone’, dues bombes explosives»

Sergi López: «El riure és una arma brutal; ‘Non solum’ i ’30/40 Livingstone’, dues bombes explosives»

29 març 2017

Sergi López torna als escenaris barcelonins després de set anys sense trepitjar-los. El Teatre Polorama acull, del 29 de març al 28 de maig, els dos èxits que signa amb […]